Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Morrissey επιστρέφει με το «Rebels Without Applause» – Το πρώτο τραγούδι του μετά από τρία χρόνια

Written by on 27 Νοεμβρίου 2022

[ad_1]

Με νέο τραγούδι επιστρέφει ο Morrissey.

Ο Morrissey κυκλοφόρησε το πρώτο single από το επερχόμενο νέο άλμπουμ του «Bonfire Of Teenagers».

Το τραγούδι, με τίτλο «Rebels Without Applause», είναι το πρώτο single του Mirrossey μετά από ακριβώς τρία χρόνια και το «It’s Over» από το άλμπουμ του «California Son».

Το «Rebels Without Applause» αποτελεί ακριβώς το απολαυστικό τραγούδι που θα περιμέναμε από τον Morrissey, ο οποίος φαίνεται να θρηνεί για τους μεγάλους που αγάπησε και οι οποίοι πλέον έχουν φύγει προ πολλού.

Η προφορά του Morrissey και η βαρύτονη φωνή του συνδέονται άψογα με την κεφάτη ρυθμική κιθάρα καθώς τραγουδά: «Εγώ που τους είδα να φεύγουν, κλαίω πένθιμα. Η παρέα έχει φύγει όλη και τώρα είμαι ο μόνος. Τελευταίος στον λογαριασμό, τους βλέπω ακόμα, επαναστάτες χωρίς χειροκρότημα».

Το «Rebels Without Applause», το οποίο ολοκληρώνεται με τον ήχο ενός παλλόμενου χειροκροτήματος, είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές του τραγουδιστή, οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν το πρώτο δείγμα από το «Bonfire Of Teenagers».

Ήταν Μάιος του 2021 όταν ο Morrissey ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Morrissey Central ότι η ηχογράφηση του άλμπουμ «Bonfire Of Teenagers» είχε ολοκληρωθεί. Οι θαυμαστές του επισκέπτονταν καθημερινά τον ιστότοπο για νέα και ενημερώσεις σχετικά με το 14ο σόλο άλμπουμ του μετά την αποχώρησή του από τους The Smiths.

Morrissey
Jim Dyson

Την παραγωγή του «Bonfire Of Teenagers» έχει επιμεληθεί ο Andrew Watt. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες και περιλαμβάνει συνεργασίες του Morrissey με τον Iggy Pop και τη Miley Cyrus.

Στα 11 τραγούδια του άλμπουμ συμμετέχουν επίσης  μουσικοί όπως ο Jesse Tobias, ο Andrew Watt, ο Josh Klinghoffer και οι Chad Smith και Flea των Red Hot Chili Peppers.

Ο Morrissey περιόδευσε κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας τη ζωντανή σκηνή ως πλατφόρμα για να μοιραστεί νέα κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Το ομότιτλο τραγούδι του «Bonfire Of Teenagers» αναφέρεται στην πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ το 2017, όπου σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι σε συναυλία της Ariana Grande. Ο Morrissey δεν έχει αποφύγει ποτέ να ασχοληθεί με δύσκολα θέματα και δεν έχει οπισθοχωρήσει ποτέ όσον αφορά τις πεποιθήσεις του, κάτι που γίνεται όλο και πιο σπάνιο στη μουσική βιομηχανία.

Οι θαυμαστές του Morrissey είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολλά τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ στις πρόσφατες sold out συναυλίες του σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η υποδοχή που έτυχε ο Morrissey επί σκηνής δείχνει ότι εξακολουθεί να είναι πιο σημαντικός, ελκυστικός και απαραίτητος από ποτέ.

Το νέο άλμπουμ «Bonfire Of Teenagers» του Morrissey αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Capitol Records το 2023.

[ad_2]

Source link