Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Miles Kane μοιράζεται το νέο single «Caroline»

Written by on 2 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το δεύτερο single από το νέο άλμπουμ του Miles Kane.

O Miles Kane αποκάλυψε ακόμα ένα single από το επερχόμενο άλμπουμ του, με τίτλο «Change The Show», που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου 2ο22 από την BMG.

To «Caroline», με επιρροές από τη μουσική της Motown Records, είναι ένα τραγούδι για τη στιγμή που «όταν προσεγγίζεις κάποιον για να του πεις ότι τον αγαπάς και είναι ιδιαίτερος για εσένα» λέει ο Miles Kane.

Και συμπληρώνει: «Είναι τόσο σημαντικό να επικοινωνούμε μεταξύ μας στις καλές και τις κακές στιγμές, ακόμα κι όταν είναι δύσκολο να το κάνεις.»

«Caroline, ζεις στα όρια αυτή τη φορά / Αλλά δεν είναι τίποτα προσωπικό, όχι, όχι… / Απλά κάτι που πρέπει να ξέρεις / Είναι προβληματικό, κοσμολογικό / Πάρε το χέρι μου / Και πήγαινε να ζήσεις τη ζωή που σχεδίασες / Γιατί θα είσαι μια χαρά / Caroline μου, Caroline μου», τραγουδά ο Βρετανός καλλιτέχνης.

Η παραγωγή του «Caroline» έχει τη σφραγίδα του Oscar Robertson και του David Bardon.

Το «Change The Show» είναι ένα άλμπουμ που αντιπροσωπεύει τον Miles Kane απόλυτα. Ένα άλμπουμ που νέοι και παλιοί θαυμαστές ανέμεναν πολύ καιρό.

Χωρίς να λείπουν οι επιρροές από την κλασική και glam rock μουσική, όπως και στους προηγούμενους δίσκους του που λάτρεψε το κοινό, ο Miles Kane σε αυτό το άλμπουμ επικεντρώνεται περισσότερο στη soul, στην R&B των 50’s και στη μουσική της Motown.

Γνωστός για τις εξαιρετικές του live εμφανίσεις επί σκηνής, ο Miles Kane θα ξεκινήσει μία νέα περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία τον Ιανουάριο, ενώ τον Απρίλιο θα ακολουθήσουν οι συναυλίες του στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link