Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Mick Jagger τα δίνει όλα για να γιορτάσει τα 80ά γενέθλιά του

Written by on 17 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Mick Jagger ξοδεύει «χιλιάδες» για να διοργανώσει ένα πάρτι που δεν θα ξεχάσει κανείς.

Ο Mick Jagger ετοιμάζει ένα τεράστιο πάρτι για να γιορτάσει τα 80ά γενέθλιά του αυτόν τον μήνα.

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones θα γίνει 80 ετών στις 26 Ιουλίου και δεν έχει καμία πρόθεση να δείξει αυτοσυγκράτηση, αφού νοίκιασε το Chelsea Physic Garden στο νοτιοδυτικό Λονδίνο για να υποδεχθεί 300 αγαπημένα του πρόσωπα, μεταξύ των οποίων η σύντροφός του Melanie Hamrick και οι συνεργάτες του στο συγκρότημα Ronnie Wood και Keith Richards.

«Τα 80ά γενέθλια είναι ένα τεράστιο ορόσημο για τον καθένα και ο Mick θέλει να σιγουρευτεί ότι θα κάνει ένα πάρτι που κανείς δεν θα ξεχάσει», δήλωσε σχετικά μία πηγή στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας The Sun

Διαφήμιση

«Είναι αργότερα αυτό το μήνα και ξοδεύει χιλιάδες (λίρες) για να σιγουρευτεί ότι θα είναι εντελώς τέλειο», υποστήριξε.

«Ο χώρος που θα γίνει το πάρτι κατέληξε να είναι πρόβλημα, καθώς ο Mick έχει μία τεράστια λίστα καλεσμένων που ξεπερνά τα 300 άτομα και ήταν δύσκολο να βρεθεί το κατάλληλο μέρος», συνέχισε.

«Τώρα έχει νοικιάσει ολόκληρο το Physic Garden και εκεί θα γίνει η γιορτή του. Θα είναι μία πολύ κομψή εκδήλωση και θα παρευρεθεί το who’s who της μουσικής και της ψυχαγωγίας», ανέφερε.

Σύμφωνα με την πηγή, στη δεξίωση έχουν προσκληθεί όλοι οι συνεργάτες του Mick Jagger από τους Rolling Stones, όπως ο Ronnie Wood και ο Keith Richards και πολλοί άλλοι διάσημοι φίλοι.

«Θα πραγματοποιηθεί μία πλούσια δεξίωση με εξαιρετικό φαγητό. Τα έχει σκεφτεί όλα», πρόσθεσε η πηγή.

Ο Mick Jagger μπορεί να γιορτάσει κάτι περισσότερο από τα γενέθλιά του, καθώς στις αρχές του μήνα δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι ο τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε τη χορεύτρια Melanie Hamrick μετά από εννιά χρόνια σχέσης.

Μια πηγή ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι – το οποίο έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο έξι ετών, τον Deverau – αρραβωνιάστηκε μετά από ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν σχεδιάζει να παντρευτεί.

«Η Melanie ήταν στο American Ballet Theatre και είπε στους φίλους της ότι αρραβωνιάστηκε τον Mick», είπε μία πηγή στην Daily Mirror.

«Ήταν πολύ σαφής ότι το δαχτυλίδι της είναι δαχτυλίδι αρραβώνων και ότι είναι πλέον αρραβωνιαστικιά του. Και η οικογένειά της καταλαβαίνει πολύ καλά ότι είναι αρραβωνιασμένοι και είναι ενθουσιασμένοι», σχολίασε.

[ad_2]

Source link