Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Mick Jagger συναντά τον Dave Grohl στο νέο τραγούδι «Eazy Sleazy»

Written by on 14 Απριλίου 2021

[ad_1]

Ένα τραγούδι για την επόμενη ημέρα του lockdown.

Ο Mick Jagger επιστρέφει με μια συναρπαστική έκπληξη για τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο και κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Eazy Sleazy».

Ο κεντρικός τραγουδιστής των Rolling Stones έγραψε το «Eazy Sleazy» εν μέσω του lockdown και έπαιξε επίσης κιθάρα, ενώ στα ντραμς και στο μπάσο συμμετείχε ο Dave Grohl, ο frontman των Foo Fighters.

Το «Eazy Sleazy» είναι σε κάθε στίχο του ένα τραγούδι της εποχής μας, γεμάτο εγκλωβισμένη ενέργεια, rock & roll χαρακτήρα και ένα ειρωνικό και σατιρικό μήνυμα, καθώς ο Mick Jagger να τραγουδά με υπέροχα σκοτεινό και σαρδόνιο χιούμορ για τη ζωή που όλοι ζούμε τον τελευταίο χρόνο.

Ο γερόλυκος της rock περιγράφει έναν κόσμο με κλήσεις μέσω Zoom, παραμονή κατ’ οίκον «μέσα σε αυτά τα τείχη της φυλακής», επιτηδευμένα βιβλία, ψεύτικα χειροκροτήματα και πάρα πολύ τηλεόραση.

Με αισιοδοξία και με την αλλαγή να διαφαίνεται στον ορίζοντα, ο Mick Jagger ανυπομονεί για τον κόσμο μετά το lockdown και για τον «κήπο των επίγειων απολαύσεων» που βρίσκεται στην άλλη πλευρά.

Ο Mick Jagger δήλωσε: «Είναι ένα τραγούδι που έγραψα για την έξοδο από το lockdown, με λίγη πολύ αναγκαία αισιοδοξία. Χάρη στον Dave Grohl που συμμετείχε στα ντραμς, στο μπάσο και στην κιθάρα, διασκέδασα πολύ να δουλεύοντας μαζί του. Ελπίζω όλοι να απολαύσετε το “Eazy Sleazy”».

Ο Dave Grohl σχολίασε: «Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει για εμένα η ηχογράφηση αυτού του τραγουδιού με τον Σερ Mick. Είναι κάτι παραπάνω από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ακριβώς τη στιγμή νόμιζα ότι η ζωή δεν μπορούσε να γίνει πιο τρελή… και είναι το τραγούδι του καλοκαιριού, χωρίς αμφιβολία!».

Την παραγωγή του «Eazy Sleazy» έχει επιμεληθεί ο στενός συνεργάτης Mick Jagger, Matt Clifford.

[ad_2]

Source link