Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Michele Morrone αποκαλύπτει το ευάλωτο πρόσωπό του με το «Player» – Hit Channel

Written by on 25 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Ο Michele Morrone ανεβάζει τη θερμοκρασία με ένα τραγούδι με μεσογειακή ατμόσφαιρα.

Ο Michele Morrone αποκαλύπτει ένα ευάλωτο πρόσωπο στο single «Player».

Ο Ιταλός ηθοποιός και τραγουδιστής Michele Morrone ανεβάζει τη θερμοκρασία όπου εμφανίζεται.

Πριν από δύο χρόνια, έγινε γνωστός με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική δραματική ταινία «365 Days» του Netflix, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε το μουσικό του ταλέντο στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του «Dark Room».

Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστεί άλλη μία πρόγευση από το νέο άλμπουμ του, που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, με το single «Player».

Το «Player» είναι ένα εξαιρετικά χορευτικό κομμάτι με έναν ακαταμάχητο ρυθμό και μεσογειακή ατμόσφαιρα.

Ο Michele Morrone δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του και αφηγείται στο τραγούδι μια ιστορία για την αναζήτηση της αληθινής αγάπης.

Michele Morrone

Όπως παραδέχεται ο ίδιος: «Συχνά νιώθω ότι όλοι με θέλουν, αλλά κανείς δεν θέλει να πάρει το ρίσκο και να με αποδεχτεί όπως είμαι. Φοβούνται τον τρόπο ζωής μου – είμαι συνεχώς σε κίνηση σε όλο τον κόσμο, σε διαφορετικούς ρόλους ως ηθοποιός και ως μουσικός. Ποτέ δεν είμαι σίγουρος αν κάποια ενδιαφέρεται για εμένα ή ποια είναι η δημόσια εικόνα μου.

Ο Michele Morrone δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ηθοποιός, σχεδιαστής και τραγουδοποιός, ένας συνδυασμός που εγγυάται ότι θα τον θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Ο 31χρονος καλλιτέχνης έγινε παγκοσμίως γνωστός με τη συμμετοχή του στην πολυσυζητημένη ταινία «365 Days».

Τα τραγούδια του «Hard For Me», «Feel It» και «Watch Me Burn» από το πρώτο άλμπουμ του «Dark Room» συνέβαλαν στην τεράστια δημοτικότητα της ταινίας, αποτελώντας το ανεπίσημο soundtrack της.

Τα τραγούδια του «Dark Room» έχουν συγκεντρώσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams, το οποίο σημαίνει μόνο ένα πράγμα: είναι καιρός για τη συνέχεια και νέο υλικό.

Ο Michele Morrone κυκλοφόρησε το πρώτο single του επερχόμενο άλμπουμ του πριν από ένα χρόνο με το γεμάτο πάθος «Beautiful», ενώ νωρίτερα φέτος, παράλληλα με την πρεμιέρα της ταινίας «365 Days: This Day», παρουσίασε το συγκινητικό και συναισθηματικά φορτισμένο τραγούδι «Another Day».

[ad_2]

Source link