Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Michael Kiwanuka παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Beautiful Life»

Written by on 13 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το τραγούδι του Michael Kiwanuka επενδύει τους τίτλους αρχής του νέου ντοκιμαντέρ του Netflix για τους αφανείς ήρωες της πανδημίας.

Ο Michael Kiwanuka παρουσιάζει με μεγάλη χαρά ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Οι τελευταίοι δεκαοκτώ μήνες ήταν πρωτόγνωροι για τον Michael, με την περιοδεία για το τρίτο άλμπουμ του, «Kiwanuka» που αγαπήθηκε παγκοσμίως, να διακόπτεται με την εκδήλωση της πανδημίας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να παρουσιάσει τον δίσκο ζωντανά στους θαυμαστές του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχοντας ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του, ο Michael Kiwanuka άρχισε να γράφει και να δοκιμάζει νέα τραγούδια για τον τέταρτο δίσκο του.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο βραβευμένος με Όσκαρ Βρετανός σκηνοθέτης Orlando von Einsiedel τον προσέγγισε για να διαπιστώσει αν θα τον ενδιέφερε να συμμετάσχει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ, το «Convergence: Courage In A Crisis» (Η Δύναμη της Ενότητας: Θάρρος εν ώρα Κρίσης) για τους αφανείς ήρωες της πανδημίας, που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Netflix.

Ο Michael Kiwanuka συνεισφέρει στο ντοκιμαντέρ με το νέο τραγούδι «Beautiful Life», το οποίο επενδύει τους τίτλους αρχής και ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο μαζί με τον παραγωγό St Francis Hotel. Είναι ένα κλασικό τραγούδι του Kiwanuka. γεμάτο απόκοσμους ήχους, ψυχεδελικές αποχρώσεις και αυτή την πλούσια, γλυκύτατη φωνή. Είναι η ευχάριστη επιστροφή ενός από τους πιο οραματιστές καλλιτέχνες μιας γενιάς.

«Σε αυτό το τραγούδι ήθελα να εστιάσω στην αίσθηση ότι υπάρχει μια πραγματική δύναμη στην ανθρώπινη ψυχή όταν προσπαθείς να αναζητήσεις την ομορφιά ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. Φυσικά, σε ορισμένες καταστάσεις αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Αλλά ήθελα απλώς να το σκεφτώ αυτό και να αναρωτηθώ πώς θα ήταν η ζωή μου αν τη ζούσα έτσι», δηλώνει ο Michael Kiwanuka.

«Δεν έχω πρόβλημα με ό, τι κι αν νιώσει τελικά ο κόσμος ακούγοντας το τραγούδι. Αλλά αυτό που προσπαθούσα να εκπέμψω μέσω της μουσικής ήταν ένα κλίμα αντίστασης. Ένα συναίσθημα δύναμης μέσα απέναντι στις αντιξοότητες», εξηγεί.

Εν τω μεταξύ, ο Michael Kiwanuka συνεχίζει να ετοιμάζει τον επόμενο ολοκληρωμένο δίσκο του.

Την άνοιξη του 2022 θα ξεκινήσει μια νέα περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία θα κορυφωθεί με τις συναυλίες του στο «Brixton Academy» και το «Alexandra Palace». Η περιοδεία θα συνεχιστεί στην Ευρώπη για το μεγαλύτερο μέρος του έτους.

Ο Michael Kiwanuka θα είναι επίσης επικεφαλής του sold-out «Green Man Festival» το επόμενο καλοκαίρι και θα συμπράξει με τον Liam Gallagher στη sold-out εμφάνισή του στο Knebworth Park τον Ιούνιο του 2022.

[ad_2]

Source link