Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Mark Ronson άφησε «σπουδαία τραγούδια» έξω από το soundtrack της «Barbie»

Written by on 28 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Η “Barbie” μου έδωσε πραγματικά την άδεια να κάνω πράγματα που δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω».

Ο Mark Ronson αποκάλυψε ότι άφησε μερικά «σπουδαία τραγούδια» έξω από το soundtrack της ταινίας «Barbie».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ μουσικός παραγωγός ανέλαβε την παραγωγή του soundtrack για την ταινία της Greta Gerwig για την εμβληματική κούκλα της Mattel και εν τέλει κατέληξε σε τραγούδια όπως το «Dance The Night» της Dua Lipa, το «Barbie World» της Nicki Minaj και της Ice Spice και το «What Was I Made For» της Billie Eilish, μεταξύ πολλών άλλων.

Παρότι στο «Barbie The Album» συμμετέχει μία εκτυφλωτική σειρά αστέρων, ο Mark Ronson αποκάλυψε τώρα ότι υπήρχαν και άλλα τραγούδια που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, αλλά θεώρησε ότι δεν ταίριαζαν στον τόνο της ταινίας.

Διαφήμιση

«Υπήρχαν μερικά σπουδαία τραγούδια που απλά δεν τα έμοιαζαν κατάλληλα ως προς τον τόνο τελικά, οπότε δεν κατέληξαν στην ταινία», είπε σε συνέντευξή του στο NME.

«Όλα έπρεπε να εξυπηρετούν την ταινία Ποτέ δεν υπήρχε η ιδέα να βάλουμε απλώς ένα “καυτό κομμάτι”, όπως το λένε, ή ένα “needle drop”», πρόσθεσε.

Στο «Barbie The Album» συμμετέχουν αναλυτικά οι Ava Max, Billie Eilish, Charli XCX, Dominic Fike, Dua Lipa, Fifty Fifty, GAYLE, Haim, Ice Spice, Kaliii, Karol G, Khalid, The Kid Laroi, Lizzo, Nicki Minaj, PinkPantheress, Sam Smith και Tame Impala.

Ο Mark Ronson παραδέχθηκε στη συνέχεια ότι έμεινε έκπληκτος που συμφώνησαν όλοι οι καλλιτέχνες να ηχογραφήσουν τα δικά τους τραγούδια για soundtrack της «Barbie».

«Όλοι είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους. Και τους κυνηγήσαμε όλους. Θα ήμουν ενθουσιασμένος αν είχα κλείσει το ένα τέταρτο αυτών των καλλιτεχνών, αλλά όλοι απάντησαν και είπαν ναι», ανέφερε.

Barbie - movie

Ο Mark Ronson αποκάλυψε επίσης ότι η Greta Gerwig εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από το τραγούδι «Pink» της Lizzo που τηλεφώνησε αμέσως στην πρωταγωνίστρια της ταινίας Margot Robbie για να της βάλει να ακούσει το τραγούδι.

«Η Greta το λάτρεψε τόσο πολύ που έτρεξε έξω από το δωμάτιο και το έβαλε στη Margot στο τηλέφωνο», θυμήθηκε ο Βρετανός παραγωγός.

Ενώ ο Mark Ronson έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του με εμβληματικούς καλλιτέχνες όπως η Amy Winehouse, η Lady Gaga, η Adele και ο Paul McCartney, μεταξύ άλλων, η «Barbie» άνοιξε έναν εντελώς νέο ορίζοντα μπροστά του.

«Η “Barbie” μου έδωσε πραγματικά την άδεια να κάνω πράγματα που δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω. Οι ταινίες έχουν περισσότερη νεραϊδόσκονη. Δεν ξέρω, απλά ήταν πολύ ευχάριστο που συμμετείχα σε αυτή την ταινία», δήλωσε.

Ο Mark Ronson εξακολουθεί να τρέφει δέος για την Greta Gerwig και για την ευκαιρία που του δόθηκε να συμμετάσχει στη μεγαλύτερη ταινία της χρονιάς.

«Μόλις έμαθα ότι η Greta σκηνοθετεί την ταινία, ότι την έγραφε με τον Noah (Baumbach) και ότι επρόκειτο για την “Barbie”, συμφώνησα. Διάβασα το σενάριο. Και το σενάριο ήταν απίστευτο. Αλλά ειλικρινά, αν ήταν κακό, και πάλι θα έλεγα ναι», είπε.

[ad_2]

Source link