Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Mark Ronson άκουσε το νέο άλμπουμ της Dua Lipa και είναι «απίστευτο»

Written by on 20 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Mark Ronson μίλησε για το νέο άλμπουμ της Dua Lipa και τη συμμετοχή της στο soundtrack της «Barbie» με το «Dance The Night».

Ο Mark Ronson αποκάλυψε ότι έχει ακούσει το νέο άλμπουμ της Dua Lipa και μοιράστηκε τη γνώμη του για το αποτέλεσμα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vulture, ο Mark Ronson μίλησε για το single «Dance The Night» της Dua Lipa για το soundtrack της ταινίας «Barbie», στο οποίο έχει αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού και εξήγησε ότι το τραγούδι δεν γράφτηκε αρχικά για τη Βρετανίδα pop star.

«Δεν το γράψαμε για την Dua – γράψαμε τη μουσική και μετά έγραψε το τραγούδι με την Caroline Ailin», δήλωσε.

Διαφήμιση

«Είναι όλα αναμεμιγμένα. Οπότε είμαι σίγουρος ότι κάπου υπάρχει ένα σημείο όπου η Dua και εγώ έχουμε παρόμοιες επιρροές», σημείωσε για το ύφος του «Dance The Night».

«Νομίζω ότι μοιάζει με το “Future Nostalgia” επειδή η μουσική της έχει αυτά που αγαπώ πραγματικά όσον αφορά τη χορευτική μουσική: Έχει ενέργεια, αλλά είναι κάπως σκληρή και παράξενη», συνέχισε.

Πολλοί θαυμαστές έχουν υποθέσει ότι το «Dance The Night» δείχνει ότι η Dua Lipa σκοπεύει να παραμείνει στο ύφος του πολύ επιτυχημένου «Future Nostalgia» στο επόμενο άλμπουμ της, αλλά ο Mark Ronson διαφωνεί.

«Έχω ακούσει μερικά από τα τραγούδια και είναι απίστευτα», αποκάλυψε για τη νέα δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας.

Dua Lipa

Ο Mark Ronson αναφέρθηκε επίσης στο μουσικό βίντεο για το «Dance The Night», υποστηρίζοντας ότι η σκηνή με το σπάσιμο μίας ντισκομπάλας συμβολίζει το πέρασμα της Dua Lipa στο επόμενο κεφάλαιό της.

«Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει το σπάσιμο της ντισκομπάλας στο βίντεο, σωστά; Μοιάζει με το θριαμβευτικό ποδοπάτημα αυτού του κεφαλαίου της μουσικής της και την είσοδό της σε ό,τι κι αν κάνει στη συνέχεια», είπε.

Τον Μάρτιο του 2022, η Dua Lipa είχε αποκαλύψει ενώ μιλούσε με τον Elton John στο podcast της ότι το νέο άλμπουμ της ήταν «κατά 50% έτοιμο», πριν ανακαλέσει τη δήλωσή της τον Δεκέμβριο.

«Όταν μιλούσα με τον Elton, ένιωσα πραγματικά ότι είχα φτάσει στα μισά του δρόμου», είπε.

«Αλλά πήρε μία εντελώς διαφορετική τροπή καθώς συνέχισα να εργάζομαι, και πραγματικά νιώθω ότι αρχίζει να ακούγεται συνεκτικό πλέον. Οπότε θα συνεχίσω να γράφω τους πρώτους μήνες του νέου έτους και θα δω πού θα με οδηγήσει», εξήγησε.

«Το άλμπουμ είναι διαφορετικό – εξακολουθεί να είναι pop, αλλά είναι διαφορετικό ηχητικά και υπάρχουν περισσότερα στιχουργικά θέματα. Αν σας έλεγα τον τίτλο, όλα θα έβγαζαν νόημα – αλλά υποθέτω ότι θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε», πρόσθεσε η Dua Lipa.

[ad_2]

Source link