Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Labrinth επιστρέφει με το νέο single «Lift Off» – Hit Channel

Written by on 4 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Το πρώτο σόλο τραγούδι του Labrinth μετά από σχεδόν τρία χρόνια.

Ο Labrinth κυκλοφορεί το νέο single «Lift Off» από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Το «Lift Off» είναι το πρώτο σόλο τραγούδι του Labrinth μετά το άλμπουμ «Imagination & The Misfit Kid» του 2019, το οποίο περιλάμβανε τα singles «Miracle», «All For Us» και το αγαπημένο «Mount Everest».

Τα τελευταία χρόνια, ο Labrinth ήταν ο συνθέτης της μουσικής για την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Euphoria» του HBO.

Το soundtrack της πρώτης σεζόν του χάρισε δύο υποψηφιότητες για Emmy και ένα βραβείο στην κατηγορία της Εξαιρετικής Πρωτότυπης Μουσικής και Στίχων με το τραγούδι «All Of Us».

Το soundtrack της δεύτερης σεζόν του «Euphoria», που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, με το Esquire να το χαρακτηρίζει «τόσο απαραίτητο όσο και κάθε χαρακτήρα» της σειράς.

Πρόσφατα, ο Labrinth απέσπασε άλλες δύο υποψηφιότητες για Emmy για τη δουλειά του στο «Euphoria» με τα τραγούδια «Elliot’s Song» και «I’m Tired» στα οποία συμμετέχει επίσης η Zendaya.

Euphoria

Το νέο single «Lift Off» του Labrinth συμπεριλήφθηκε στη διαφημιστική καμπάνια «Color of Emotions» της Cadillac για το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, το LYRIQ.

Ως σόλο καλλιτέχνης, ο Labrinth είναι περισσότερο γνωστός για τις παγκόσμιες επιτυχίες «Still Don’t Know My Name» και «Jealous».

Ο Labrinth είναι το ένα τρίτο των LSD, του ψυχεδελικού συγκροτήματος που αποτελείται επίσης από τη Sia και τον Diplo. Το πρώτο άλμπουμ τους, «Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD», συγκέντρωσε πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams παγκοσμίως μέσα σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία του τον Απρίλιο του 2019.

Ο Labrinth συνεργάστηκε με την Beyoncé και συνυπέγραψε τη μουσική, τους στίχους και την παραγωγή του υποψήφιου για Χρυσή Σφαίρα και Grammy τραγουδιού «Spirit» για την ταινία «The Lion King» της Disney το 2019.

Ο Βρετανός μουσικός έχει συνεργαστεί επίσης με καλλιτέχνες όπως η Nicki Minaj, ο Eminem, ο The Weeknd, ο Ed Sheeran και ο Kanye West στο άλμπουμ «Jesus Is King».

[ad_2]

Source link