Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Kygo συμπράττει με τον James Gillespie για το single «Gone Are The Days»

Written by on 17 Απριλίου 2021

[ad_1]

Η πρώτη κυκλοφορία του Kygo για τη φετινή χρονιά.

Ο Kygo κυκλοφορεί το νέο single «Gone Are The Days» στο οποίο συναντά τον Σκοτσέζο τραγουδιστή James Gillespie.

Το «Gone Are The Days» διαφέρει από τις προηγούμενες κυκλοφορίες του Νορβηγού DJ και μουσικού παραγωγού. Είναι ένα τραγούδι που βασίζεται περισσότερο στο πιάνο και στην ερμηνεία παρά στην ηλεκτρονική παραγωγή.

Ο Kygo φημίζεται για το γεγονός ότι πειραματίζεται και με άλλα είδη εκτός της dance μουσικής, όμως το «Gone Are The Days» αποτελεί μία μεγάλη στροφή στο χαρακτηριστικό ήχο του Kygo.

Αυτό το τραγούδι σηματοδοτεί σύμφωνα με τον Kygo ένα «νέο κεφάλαιο μουσικής», περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τρίτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του, «Golden Hour» (2020).

Το «Gone Are The Days» κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music τόσο στην ολοκληρωμένη εκδοχή του όσο και σε μία ορχηστρική εκτέλεση, χωρίς τα φωνητικά του James Gillespie, που εστιάζει απλώς στο πιάνο.

Νωρίτερα φέτος ο Kygo έπαιξε σε livestream μετάδοση στην εφαρμογή «Moment House» ένα συναρπαστικό σετ Θέμη από τις χιονισμένες κορυφές της οροσειράς Sunnmore Alps στην πατρίδα του στη Νορβηγία.

Αυτή η μοναδική στο είδος της εικονική εμπειρία έδωσε την ευκαιρία σε θαυμαστές από όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν τον επιτυχημένο DJ και μουσικό παραγωγό να παρουσιάζει ένα σετ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του σε ένα φυσικό σκηνικό που έκοβε την ανάσα, ένα περιβάλλον στο οποίο δεν είχε εμφανιστεί ποτέ ξανά.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link