Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Kygo και οι DNCE του Joe Jonas αποκαλύπτουν το video του «Dancing Feet»

Written by on 28 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Η συνεργασία του Kygo και των DNCE απέκτησε εικόνα.

Ο Kygo αποκαλύπτει το music video για το «Dancing Feet», το νέο του single με τη συμμετοχή του dance-rock συγκροτήματος DNCE του Joe Jonas.

Το «Dancing Feet», ένα funk τραγούδι γεμάτο ζωντάνια, είναι το πρώτο single του Kygo για τη φετινή χρονιά και ταυτόχρονα κάνει πράξη την πολυαναμενόμενη επιστροφή των DNCE στη μουσική μετά από την τελευταία τους κυκλοφορία το 2018.

Το παιχνιδιάρικο μουσικό βίντεο για το «Dancing Feet» (RCA Records / Sony Music) γυρίστηκε στο Μαϊάμι με τη σκηνοθεσία του Johannes Lovund.

Ο Kygo και ο frontman των DNCE, Joe Jonas, μεταφέρουν τους θεατές σε μία ατμόσφαιρα βγαλμένη από το «Miami Vice» καθώς κάνουν βόλτες και απολαμβάνουν τη ζωή στην ηλιόλουστη τροπική πόλη. Την ημέρα εργάζονται στο «The Palm Tree Resort» και τη νύχτα διασκεδάζουν χωρίς αναστολές.

«Ο Joe και εγώ γνωριστήκαμε πριν από χρόνια στο Λας Βέγκας και θέλαμε εδώ και καιρό να βρούμε το κατάλληλο τραγούδι για να συνεργαστούμε», λέει ο Kygo.

«Όταν άρχισα να ετοιμάζω το “Dancing Feet” μαζί με τον David Stewart, αμέσως ένιωσα ότι ήταν ένα ιδιαίτερο τραγούδι. Είχε κάνει στο παρελθόν μερικά τραγούδια με τον Joe και οι δυο μας αισθανθήκαμε ότι θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιλογή γι’ αυτό το τραγούδι», συνεχίζει.

«Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Joe και εγώ ήμασταν μαζί στο στούντιο στο Λος Άντζελες και τελικά είχαμε ένα τραγούδι που και οι δύο αγαπούσαμε πραγματικά! Ήταν επίσης υπέροχο που είχαμε την ευκαιρία να γυρίσουμε ένα διασκεδαστικό μουσικό βίντεο στο Μαϊάμι με τους DNCE και να παρουσιάσω το τραγούδι μαζί τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Super Bowl», αναφέρει.

Οι DNCE προσθέτουν: «Γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον Kygo όταν κάναμε κάποιες συναυλίες μαζί το 2016. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί του για πρώτη φορά στο “Dancing Feet”, αλλά και που μοιραζόμαστε αυτό το τραγούδι με τον κόσμο και αγκαλιάζουμε τις funk και disco επιρροές μας».

Με ένα ανεπανάληπτο και μεθυστικό κράμα rock, pop, dance και funk που όμοιό του δεν υπάρχει, το «Dancing Feet» του Kygo και των DNCE θα σας κάνει να χορέψετε περισσότερο από ποτέ.

[ad_2]

Source link