Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Killer Mike επιστρέφει με το «Run» – Το πρώτο σόλο τραγούδι του μετά από μία δεκαετία

Written by on 5 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Ο ράπερ των Run The Jewels συνεργάζεται με τον Young Thug στο νέο single του.

Ο Killer Mike κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο τραγούδι μετά από μία δεκαετία.

Ο ράπερ των Run The Jewels επέστρεψε με το νέο δυναμικό single «Run», το οποίο περιλαμβάνει έναν μονόλογο από τον κωμικό Dave Chappelle στην εισαγωγή του και ένα κουπλέ από τον Young Thug.

Το «Run», σε παραγωγή του No I.D., είναι η πρώτη σόλο μουσική του Killer Mike μετά το άλμπουμ «R.A.P. Music» που κυκλοφόρησε το 2012.

Έκτοτε, ο Killer Mike συνεργάζεται με τον παραγωγό/ράπερ El-P στο hip-hop δίδυμο των Run The Jewels, το οποίο κυκλοφόρησε το 2020 το τέταρτο και πιο πρόσφατο άλμπουμ του, με τίτλο «RTJ4».

Τόσο το τραγούδι όσο και το βίντεο αναπαριστούν σημαντικές στιγμές της ιστορίας των Μαύρων και του αγώνα τους για ελευθερία.

Στο πολεμικό μουσικό βίντεο για το «Run», ο Killer Mike εμφανίζεται σε ένα πεδίο μάχης, όπου ένα τάγμα μαύρων στρατιωτών μάχεται για την ελευθερία του ενάντια στους φασίστες δυνάστες.

«Αν παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο, ορισμένα πράγματα θα ξεχωρίσουν: Προφανώς, διεξάγεται ένας πόλεμος για τους ανθρώπους που θέλουν δικαιοσύνη και ορθότητα, και υπάρχει ένας πόλεμος που συμβολίζεται από αυτό που θα παρατηρήσετε ότι είναι παλιές στολές της Συνομοσπονδίας και στολές που μοιάζουν με ναζιστικές», δήλωσε ο Killer Mike για το βίντεο.

«Ήθελα αυτό το βίντεο – που είναι εμπνευσμένο από τον μονόλογο που έκανε ο Dave Chappelle στην αρχή – να είναι αντιπροσωπευτικό του γεγονότος ότι υπάρχει ένας αγώνας, ο πνευματικός αγώνας, που συνεχίζεται κάθε ημέρα μέσα μας», εξήγησε.

Το σουρεαλιστικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Adrian Villagomez αναφέρεται επίσης στη φυλάκιση του Young Thug, στον οποίο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματικές δραστηριότητες συμμοριών.

Κατά τη διάρκεια του κουπλέ του Young Thug στο «Run», ένας στρατιώτης κουνάει μία λευκή σημαία με τη φράση «Free Thug, Protect Black Art, Free Gunna» (Ελευθερώστε τον Thug, προστατεύστε την τέχνη των μαύρων, ελευθερώστε τον Gunna).

Στην επόμενη σκηνή εμφανίζεται ένας άλλος άνδρας με ένα λευκό βραχιολάκι που γράφει «Free YSL» (Ελευθερώστε την YSL).

«Αυτό το βίντεο αντιπροσωπεύει τον πόλεμο που διεξάγεται μεταξύ των Fox, CNN, MSNBC. Αντιπροσωπεύει τον πόλεμο που διεξάγεται μεταξύ αυτών που κοιμούνται και αυτών που είναι ξύπνιοι. Αντιπροσωπεύει – με πραγματικά, πραγματικά απλούς όρους – αυτούς από εμάς που είναι δίκαιοι, αυτούς από εμάς που είναι γεμάτοι ελπίδα και αισιοδοξία», πρόσθεσε ο Killer Mike.



[ad_2]

Source link