Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Khalid συναντά τον WATTS στο single «Feels»

Written by on 17 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Μια νέα φιλία γεννήθηκε μεταξύ του Khalid και του WATTS.

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής και τραγουδοποιός WATTS συνεργάζεται με τον αστέρα της R&B Khalid σε μια νέα έκδοση του τραγουδιού του «Feels».

Η διαδρομή μέχρι την κυκλοφορία αυτής της εκδοχής ήταν σίγουρα περιπετειώδης για τον WATTS, ο οποίος κυκλοφόρησε μόνος του το «Feels» πριν από λίγα χρόνια.

Αφού εντόπισε το τραγούδι καθώς έψαχνε για νέα μουσική, ο Khalid επικοινώνησε με τον WATTS για να του εκφράσει το θαυμασμό του και τελικά γεννήθηκε μι συνεργασία – όνειρο.

Ο WATTS περιγράφει: «Είχα γράψει και ηχογραφήσει το “Feels” το 2018 και είχε λίγη επιτυχίες, προστέθηκε σε λίγες λίστες αναπαραγωγής και μια μέρα πήρα ένα DM από τον Khalid που μου έλεγε πόσο του άρεσε το τραγούδι».

«Είχα σοκαριστεί, ο Khalid ήταν καλλιτέχνης που θαύμαζα πάντα και ήταν απίστευτο που ανακάλυψα ότι ήταν οπαδός μου. Προσπάθησα να μην έχω πολλές ελπίδες, αλλά όλοι οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν και εδώ είμαστε – κυκλοφορούμε αυτή τη νέα έκδοση του τραγουδιού μαζί. Ήταν αρκετά τρελό και είμαι τόσο υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν τα πράγματα», προσθέτει.

Ο Khalid δηλώνει: «Πάντα ψάχνω στο διαδίκτυο για νέα μουσική και όταν έπεσα στο τραγούδι “Feels” του WATTS, ένιωσα αμέσως μια έλξη. Απλώς ένα όμορφο τραγούδι με το οποίο ένιωσα μια άμεση σύνδεση. Επικοινώνησα με τον WATTS για να του πω πόσο πολύ μου άρεσε το “Feels” και αρχίσαμε να μιλάμε για μουσική και τι ακούγαμε εκείνη τη στιγμή και πώς αντέξαμε μέσα την πανδημία».

«Μέσα σε λίγες εβδομάδες χτίσαμε μια πραγματικά ξεχωριστή φιλία που εξελίχθηκε στη συνεργασία μας σε αυτήν τη νέα έκδοση, την οποία αγαπώ τόσο πολύ και είναι τόσο ξεχωριστή για μένα. Πάντα ήμουν κάποιος που αγαπoύσε την τέχνη μιας συνεργασίας, είναι ένας εκπληκτικός τρόπος για να επεκτείνεις τη δημιουργικότητά σου και να γνωρίσεις νέους ήχους και ιδέες», συνεχίζει.

Το «Feels» του WATTS και του Khalid κυκλοφορεί από τις Keep Cool / RCA Records / Sony Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link