Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Khalid κυκλοφορεί το retro pop τραγούδι «Skyline» – Hit Channel

Written by on 2 Μαΐου 2022

[ad_1]

Το lead single από το τρίτο άλμπουμ του Khalid.

Ο Khalid κυκλοφορεί ένα νέο single με τίτλο «Skyline» μαζί με μουσικό βίντεο.

Αυτό το ονειρικό retro pop τραγούδι, το οποίο γράφτηκε από τον Khalid και την υπογραφή του Chrome Sparks στην παραγωγή, είναι το επίσημο lead single από το τρίτο άλμπουμ του R&B τραγουδιστή, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος από τις Right Hand Music Group / RCA Records / Sony Music.

Σε σκηνοθεσία των Levi Turner και Cody LaPlant, το πολύχρωμο μουσικό βίντεο για το «Skyline» μεταφέρει τον θεατή σε μία ευτυχισμένη καλοκαιρινή ημέρα και ξεδιπλώνει δύο διαφορετικούς κόσμους στιλ κfαι αισθητικής που τελικά συγχωνεύονται σε έναν.

Ακολουθεί ένα χορευτικό πάρτι όπου ο Khalid αιωρείται ταυτόχρονα στον αέρα με ένα GT-R Skyline περιορισμένης έκδοσης του 1999 το οποίο αλλάζει χρώμα.

Ο Khalid δηλώνει σχετικά με το τραγούδι: «Το “Skyline” για εμένα είναι μία επαναφόρτιση και είναι γεμάτο καλοκαιρινά συναισθήματα. Ελπίζω να δώσει χαρά στους θαυμαστές μου και να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές που μπορεί να περνούν».

Το καλοκαίρι του 2021, ο Khalid παρουσίασε το τραγούδι του «New Normal» στην εκτόξευση της διαστημικής πτήσης «Unity 22» της Virgin Galactic. Το «New Normal» όχι μόνο έπαιξε στο διαστημικό σκάφος κατά την κάθοδό του στη Γη, αλλά ο Khalid το τραγούδησε επίσης για το πλήρωμα, ανάμεσά στο οποίους και ο Richard Branson, όταν ολοκλήρωσε την αποστολή του.

Κλείνοντας το 2021, ο Khalid μοιράστηκε το mixtape «Scenic Drive», το οποίο περιέγραψε ως συνοδευτική κυκλοφορία του EP «Sun City» του 2018.

Τον περασμένο μήνα, ο Khalid παρουσιάσει το «Last Call» για να γιορτάσει τη συμπλήρωση 5 χρόνων από την κυκλοφορία του τέσσερις φορές πλατινένιου, υποψήφιου για Grammy, πρώτου άλμπουμ του, «American Teen». Το «Last Call» και το music video του απέτισαν φόρο τιμής στην εξέλιξή του από το 2017 μέχρι σήμερα.

Ο Khalid, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από το Rolling Stone ως «παιδί θαύμα της pop», έχει συγκεντρώσει πάνω από 30 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως σε όλες τις πλατφόρμες, έχει προταθεί για 7 βραβεία Grammy και έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων έξι Billboard Music Awards, τρία American Music Awards, ένα Teen Choice Award, ένα MTV Video Music Award και ένα MTV Woodie Award.

Ο Khalid έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής σε τραγούδια όπως το «Love Lies» με τη Normani, το «Eastside» με τη Halsey και τον Benny Blanco, το «Lovely» με την Billie Eilish και άλλα.

[ad_2]

Source link