Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Khalid κυκλοφορεί το νέο single «Present» από το επερχόμενο mixtape «Scenic Drive»

Written by on 27 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο mixtape του Khalid.

Ο Khalid παρουσιάζει το νέο single «Present».

Ο βραβευμένος με έξι βραβεία Grammy τραγουδιστής της R&B ανακοίνωσε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου 2021 μέσω των Right Hand Music Group / RCA Records / Sony Music ένα νέο mixtape με τον τίτλο «Scenic Drive».

Το mixtape, το οποίο ο ίδιος περιγράφει ως συμπληρωματική κυκλοφορία του EP «Sun City» του 2018, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τραγουδιών και το «Present».

Ο Khalid σχολιάζει για το «Present»: «Είχα την ευκαιρία να ακούσω πολλή μουσική και επίσης να πιέσω τον εαυτό μου σε δημιουργικό επίπεδο κατά την ηχογράφηση. Η μητέρα μου με μεγάλωσε με R&B και είτε πρόκειται για τις αρμονίες είτε για τις μελωδίες, θα είναι πάντα μέρος της μουσικής μου».

«Το “Present” είναι μόνο η αρχή και μου αρέσει που έχει διπλή σημασία. Αισθάνομαι καλά που είμαι πιο “παρών” μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά στην πανδημία και είναι επίσης ένα “δώρο” για τους θαυμαστές μου που ήταν μαζί μου σε κάθε μου βήμα», πρόσθεσε.

Tate McRae - Khalid

Το 2020, ο Khalid κυκλοφόρησε το single «Eleven», το οποίο απέκτησε ένα remix με τη συμμετοχή της Summer Walker και το smash hit «Know Your Worth» σε συνεργασία με τους Disclosure.

Επίσης έγινε ο νεότερος καλλιτέχνης που ξεπέρασε τα 15 δισεκατομμύρια streams στο Spotify και ονομάστηκε Pop Τραγουδοποιός της Χρονιάς από τον οργανισμό πνευματικών δικαιωμάτων BMI (μαζί με τον Post Malone).

Νωρίτερα φέτος, ο Khalid παρουσίασε το νέο τραγούδι «New Normal» στην εκτόξευση της διαστημικής πτήσης «Unity 22» της Virgin Galactic.

Το «New Normal» έπαιξε στο διαστημικό λεωφορείο κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στη Γη και ο Khalid τραγούδησε για το πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένου του Σερ Richard Branson, όταν ολοκλήρωσε την αποστολή του. Ο Khalid δήλωσε ότι αισθάνθηκε «μεγάλη τιμή» για το γεγονός ότι το τραγούδι επιλέχθηκε για μία τόσο ιστορική στιγμή.

[ad_2]

Source link