Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Kevin Jonas πίστευε ότι οι Jonas Brothers δεν θα επέστρεφαν ποτέ μετά τη διάλυσή τους

Written by on 29 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Kevin Jonas πίστευε ότι η διάλυση των Jonas Brothers ήταν οριστική.

Η επανένωση των Jonas Brothers μετά τη διάλυσή τους το 2013 προκάλεσε τεράστια χαρά στους θαυμαστές τους παγκοσμίως. Ωστόσο, η πραγματική έκταση αυτής της χαράς μπορεί να ξεπεράστηκε από τη μεγάλη ανακούφιση και τον ενθουσιασμό που ένιωσε ο ίδιος ο Kevin Jonas.

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast «Frosted Tips» του Lance Bass των NSYNC, ο Kevin Jonas μίλησε με ειλικρίνεια για τις αρχικές επιφυλάξεις του σχετικά με την πιθανότητα επανένωσης του Jonas Brothers και παραδέχτηκε ότι πίστευε πως η διάλυσή τους ήταν οριστική.

Τα βαθιά συναισθήματα, η προσωπική ανάπτυξη και οι αξιοσημείωτες αλλαγές που έζησαν ο Kevin και τα αδέρφια του κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους, οδήγησαν τελικά στη θριαμβευτική επανένωση των Jonas Brothers.

Διαφήμιση

Καθώς ο Kevin Jonas μιλούσε για την πορεία τους, αναγνώρισε ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου που προηγήθηκε της διάλυσης, είχαν μπει μαύρα σύννεφα στο συγκρότημα. «Δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση εκείνη την περίοδο», αποκάλυψε

Η πίεση και οι προκλήσεις που αντιμετώπιζαν ήταν τόσο έντονες που ο Kevin Jonas πίστευε ότι η διάλυση των Jonas Brothers θα αποτελούσε το οριστικό τέλος της κοινής τους μουσικής διαδρομής.

Η διάλυση του συγκροτήματος ήταν βαριά και τόσο ο Kevin όσο και τα αδέρφια του αισθάνονταν απογοητευμένοι και αβέβαιοι για το μέλλον τους.

Για τον Kevin Jonas, η ιδέα μίας επανένωσης των Jonas Brothers φαινόταν μακρινή και απίθανη, όπως εξομολογήθηκε: «Ποτέ δεν πίστευα καν ότι υπήρχε πιθανότητα να επιστρέψουμε».

Jonas Brothers - live

Η σκέψη της αναγέννησης της αρμονικής συνεργασίας τους έμοιαζε να μην είναι τίποτα περισσότερο από μία απλή φαντασίωση. Η σκέψη ότι το τέλος ήταν οριστικό κυριαρχούσε στο μυαλό του Kevin Jonas, ο οποίος πίστευε είχε κλείσει ένα κεφάλαιο θα καθόριζε για πάντα το παρελθόν του.

«Σκεφτόμουν όχι, τελείωσε», παραδέχθηκε. Σε εκείνο το σημείο, ο Kevin Jonas ήταν πεπεισμένος ότι η καριέρα του ως μέλος του Jonas Brothers είχε φτάσει στο τέλος της.

Ωστόσο, καθώς περνούσε ο καιρός και οι πληγές του χωρισμού τους άρχισαν να επουλώνονται, ο Kevin Jonas συνειδητοποίησε ότι η ρήξη, η οποία αρχικά έμοιαζε με καταστροφικό πλήγμα, αποδείχθηκε ότι οδήγησε σε μία απρόσμενη εξέλιξη.

Ο Kevin Jonas αναγνώρισε ότι ο χρόνος που πέρασαν χώρια τους έδωσε τον απαραίτητο χώρο για να πραγματοποιήσουν τα δικά του προσωπικά βήματα με ανανεωμένο σθένος και φιλοδοξία και να αναπτυχθούν σε προσωπικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου μεταμόρφωσης οι Jonas Brothers ανακάλυψαν νέους μουσικούς ορίζοντες, επαναπροσδιόρισαν την καλλιτεχνική ταυτότητά τους και δημιούργησαν μία νέα φιλοσοφία για το κοινό μέλλον τους.

Η αξιοσημείωτη εξέλιξη και η προσωπική ανάπτυξη κάθε μέλος του συγκροτήματος έθεσε τα θεμέλια για την ενδεχόμενη επανένωσή τους.

Ο Kevin Jonas υπογράμμισε τον θετικό αντίκτυπο που είχε το διάλειμμα σε κάθε αδελφό, δηλώνοντας: «Ήταν πραγματικά καλό για όλους μας».

Ο χώρος και η ελευθερία που απέκτησαν τους επέτρεψε να ανακαλύψουν ξανά το πάθος τους για να δημιουργούν μουσική μαζί, όπως αποδεικνύεται από την πορεία των Jonas Brothers μετά την επανένωσή τους το 2019.

[ad_2]

Source link