Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Kendrick Lamar κυκλοφορεί το νέο single «The Heart Part 5» – Hit Channel

Written by on 9 Μαΐου 2022

[ad_1]

Το πρώτο δείγμα από το νέο άλμπουμ του Kendrick Lamar.

Ο Kendrick Lamar μπαίνει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του και αποκαλύπτει το τραγούδι «The Heart Part 5», το πρώτο του νέο σόλο single μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Το τραγούδι κυκλοφορεί λίγες ημέρες πριν από την άφιξη του πολυαναμενόμενου πέμπτου προσωπικού άλμπουμ του Kendrick Lamar, με τίτλο «Mr. Morale & the Big Steppers», στις 13 Μαΐου.

Το «The Heart Part 5» ξεκινάει με μια προφορική εισαγωγή όπου ο Kendrick Lamar ευχαριστεί «όλους όσοι ήταν μαζί μου, όλους τους θαυμαστές μου, όλους τους όμορφους θαυμαστές μου», πριν αρχίσει να ραπάρει με τη χαρακτηριστική ταχύτητά του. Τις ταχύτατες ρίμες του KDot ντύνει μία μελωδία με τζαζ υπόβαθρο, ενώ στο ρεφρέν γίνονται εμφανείς οι επιρροές από τη σόουλ μουσική της δεκαετίας του ’70.

Το μουσικό βίντεο για το «The Heart Part 5», το οποίο σκηνοθέτησαν ο Kendrick Lamar και ο Dave Free, ξεκινά με τον αστέρας της hip-hop να ραπάρει μόνος του μπροστά σε ένα σκούρο κόκκινο φόντο, όμως καθώς το τραγούδι προχωρά, αποκτά με τη χρήση της τεχνολογίας των deepfakes πρόσωπα άλλων ράπερ και αμφιλεγόμενων προσωπικοτήτων.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο Kendrick Lamar αποκτά, μεταξύ άλλων, τα πρόσωπα του OJ Simpson, του Kanye West, του Jussie Smollett, του Will Smith, αλλά και των εκλιπόντων Kobe Bryant και ο Nipsey Hussle.

Οι στίχοι συχνά ταυτίζονται με το πρόσωπο το οποίο αποκτά κάθε φορά, καθώς πραγματεύονται τη διπολική διαταραχή όταν παριστάνει τον Kanye West και τις δολοφονίες όταν αποκτά το πρόσωπο του Nipsey Hussle.

Kendrick Lamar

«Εγώ είμαι. Όλοι μας», αναφέρεται στην αρχή του βίντεο, μία ρήση που αποδίδεται στον Oklama, το όνομα που χρησιμοποίησε ο Kendrick Lamar την περίοδο της προετοιμασίας του νέου άλμπουμ του.

Στην περιγραφή του music video αναφέρεται ότι οι υπεύθυνοι για τα εφέ είναι οι Ιρλανδοί προγραμματιστές video games Deep Voodoo. Επίσης υπάρχει ένα «ειδικό ευχαριστώ» προς τους δημιουργούς της σειράς κινουμένων σχεδίων «South Park», Matt Stone και Trey Parker. Νωρίτερα φέτος, έγινε γνωστό ότι ο Kendrick Lamar θα αναλάμβανε μαζί το δίδυμο την παραγωγή μίας νέας live action κωμικής ταινίας.

Το «The Heart Part 5» είναι το πέμπτο κομμάτι της σειράς τραγουδιού «The Heart» του Kendrick Lamar που χρονολογείται από το 2010.

Το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Kendrick Lamar ήταν το βραβευμένο με Grammy «DAMN.» του 2017, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις δύο ημέρες πριν από την εμφάνισή του ως επικεφαλής στο «Coachella» και έλαβε την επόμενη χρονιά το Βραβείο Πούλιτζερ Μουσικής.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Kendrick Lamar επιμελήθηκε και συνέβαλε με αρκετά τραγούδια στο soundtrack της ταινίας «Black Panther», μεταξύ των οποίων το ντουέτο του με την SZA στο «All The Stars».

Το 2021, συμμετείχε σε δύο τραγούδια στο άλμπουμ «The Melodic Blue» του ξαδέρφου του, Baby Keem, στο «Range Brothers» και στο «Family Ties», το οποίο κέρδισε τον προηγούμενο μήνα το βραβείο Grammy για την Καλύτερη Rap Ερμηνεία.

Τον Φεβρουάριο, ο Kendrick Lamar εμφανίστηκε μαζί με τους Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige και 50 Cent στο Halftime Show του φετινού Super Bowl.

[ad_2]

Source link