Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Kanye West της ζήτησε να «κάψει τα πράγματά του» μετά το διαζύγιό τους

Written by on 21 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Kim Kardashian κράτησε τελικά τα υπάρχοντα του Kanye West.

Η Kim Kardashian έχει μάθει να κρατάει τις καλές στιγμές από τη σχέση της με τον Kanye West μετά το θυελλώδες διαζύγιό τους.

Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «The Kardashians», που κυκλοφόρησε στο Hulu την Πέμπτη 20 Ιουλίου, η Kim Kardashian αποκάλυψε ότι ασχολείται με την τακτοποίηση και τη φύλαξη των αντικειμένων του πρώην συζύγου της, παρά το γεγονός ότι ο Kanye West της είχε ζητήσει στο παρελθόν να «κάψει τα πράγματά του» μετά τον χωρισμό τους.

Την ημέρα που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της, η Kim Kardashian οργάνωνε μια αποθήκη με ρούχα και αντικείμενα από την πολυετή πορεία του Kanye West στους χώρους της μουσικής και της μόδας.

Διαφήμιση

«Κράτησα κάθε Yeezy. Νομίζω ότι έτσι κρατάω τον Kanye που ξέρω», είπε η 42χρονη ιδρύτρια του brand SKIMS.

«Έχω πραγματικά συμφιλιωθεί με αυτό», συνέχισε, σημειώνοντας ότι «δεν θα άλλαζε» καμία από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν εκείνη και ο Ye κατά τη διάρκεια των έξι ετών του γάμου τους.

«Υπάρχουν τόσα πολλά καταπληκτικά πράγματα που προέκυψαν από το γάμο μου και το διαζύγιό μου», υποστήριξε.

Kanye West - Kim Kardashian

Η Kim Kardashian εξήγησε επίσης ότι κρατάει τα υπάρχοντα του Kanye West για χάρη των τεσσάρων παιδιών τους – της 10χρονης North, του 7χρονου Saint, της 5χρονης Chicago και του 4χρονου Psalm – με την ελπίδα ότι θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι θα τα έχουν για να τα θυμούνται στο μέλλον.

«Είναι η δική μου χρονοκάψουλα των καλύτερων στιγμών», δήλωσε στην κάμερα.

«Η πραγματικότητα είναι ότι η ζωή είναι εντελώς διαφορετική, και όταν ξέρεις ότι δεν μπορείς ποτέ να επιστρέψεις σε αυτό το σημείο, αυτό είναι άσχημο και δύσκολο», πρόσθεσε.

«Αλλά τα παιδιά μου θα έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις και αυτό θα είναι ο καλύτερος φόρος τιμής γι’ αυτά. Είχα τον καλύτερο πατέρα στον κόσμο, οπότε δεν θα ήθελα ποτέ να στερήσω αυτή την εμπειρία από τα παιδιά μου», εξήγησε.

Επίσης, στο επεισόδιο της Πέμπτης, η Kim Kardashian σχολίασε την περιπετειώδη σχέση της με τον Pete Davidson, με τον οποίο ήταν μαζί για περίπου εννέα μήνες μετά τη γνωριμία της με τον κωμικό κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «Saturday Night Live».

«Σίγουρα μπήκα σε μια άλλη σχέση τόσο γρήγορα. Απομάκρυνα το μυαλό μου από διάφορα πράγματα και αυτός δεν είναι τρόπος για να ξεφύγεις από αυτά», είπε στις ετεροθαλείς αδελφές της Kendall και Kylie Jenner.

«Είναι καλύτερα να το αντιμετωπίσεις. Θεραπεύσου. Να το αντιμετωπίσεις, να θεραπευτείς και μετά να νιώσεις», ανέφερε.

[ad_2]

Source link