Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Justin Bieber συνεργάζεται με τον Omah Lay στο «Attention»

Written by on 4 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Ο Justin Bieber συνεργάζεται με τον ανερχόμενο Νιγηριανό καλλιτέχνη Omah Lay.

Μετά τη viral επιτυχία της συμμετοχής του στο remix του τραγουδιού «Essence» του WizKid, ο Justin Bieber συνεχίζει την επέλασή του στον κόσμο των Afrobeats, καθώς συνεργάζεται με τον ανερχόμενο Αφρικανό καλλιτέχνη Omah Lay στο νέο single «Attention».

Το βίντεο για το «Attention», το οποίο σκηνοθέτησε ο Colin Tilley, παρακολουθεί τον Justin Bieber και τον Omah Lay καθώς διασκεδάζουν γύρω από μία φωτιά, τονίζοντας τον αισθησιακό ρυθμό και τους στίχους του ατμοσφαιρικού κομματιού.

«Χρειάζομαι λίγη ελευθερία, ελευθερία / Δείξε μου λίγη προσοχή», τραγουδούν στο ρεφρέν οι δύο καλλιτέχνες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Justin Bieber και ο Omah Lay ενώνουν τις δυνάμεις τους, καθώς ο Νιγηριανός τραγουδιστής συμμετείχε πέρυσι μαζί με τον Alpha P στο remix του Masterkraft για την επιτυχία «Peaches» του αστέρα της pop.

Το «Attention» αποτελεί μία πρόγευση από το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Omah Lay, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Boy Alone» και θα κυκλοφορήσει αυτή την άνοιξη.

Η συνεργασία με τον Justin Bieber διαδέχεται επίσης για τον Omah Lay τα singles του «Free My Mind» και «Understand», τα οποία κυκλοφόρησαν πέρυσι. Το 2020 συνεργάστηκε με τον 6lack στο «Damn».

Την προηγούμενη χρονιά, ο Omah Lay μίλησε στο «Complex UK» για τη σημασία του να ζει κανείς στο Λάγος και για την επίδραση της Νιγηρίας στη δημοφιλή μουσική, που φτάνει σε νέα επίπεδα.

«Το Λάγος μου έδωσε την πρόσβαση σε ευκαιρίες που χρειαζόμουν για να ξεκινήσω την καριέρα μου. Είναι μία σημαντική πόλη από αυτή την άποψη, επειδή σε φέρνει πιο κοντά σε εμπειρίες που μπορούν να διαμορφώσουν τις σχέσεις σου και τον ήχο σου», είπε.

Περιλαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων ήχων που δημιουργούνται από παραγωγούς στη Δυτική Αφρική, η Afrobeats μουσική έχει αποκτήσει σημαντική απήχηση με το μοναδικό μείγμα της από R&B, reggae, hip-hop και dance στοιχεία.

[ad_2]

Source link