Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Justin Bieber συνεργάζεται με τον Don Toliver στο νέο single «Honest» – Hit Channel

Written by on 29 Απριλίου 2022

[ad_1]

Ο Justin Bieber θέλει να είναι «ειλικρινής».

Όπως υποσχέθηκε, ο Justin Bieber επέστρεψε με νέο τραγούδι και music video.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Justin Bieber κυκλοφόρησε το σύντομο τραγούδι «I Feel Funny», καθώς και ένα συνοδευτικό μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Cole Bennett, προαναγγέλλοντας την κυκλοφορία του «Honest».

Το νέο τραγούδι του Justin Bieber με τίτλο «Honest», στο οποίο συμμετέχει ο ράπερ και τραγουδιστής Don Toliver, απέκτησε επίσης ένα μουσικό βίντεο με την υπογραφή του ιδρυτή του Lyrical Lemonade στη σκηνοθεσία.

Ο Justin Bieber και ο Don Toliver διασχίζουν χιονισμένες πλαγιές με snowmobiles και τραγουδούν σε σε όμορφα σαλέ.

Το «Honest» ακολουθεί το ίδιο θέμα που διαπερνά τα περισσότερα τραγούδια του Justin Bieber αυτές τις ημέρες: πόσο ευτυχισμένος είναι που είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Hailey Bieber.

Όπως και το «Funny», το «Honest» είναι μία ηχητική απομάκρυνση από το pop ύφος του Justin Bieber και ένα άλμα στο minimal hip-hop.

Ο Justin Bieber μίλησε για το νέο τραγούδι τους στην εκπομπή «New Music Daily» του Apple Music 1 και αναφέρθηκε στους συνεργάτες του, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται ο Τζαμαϊκανός – Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός και παραγωγός BEAM.

«Ο BEAM βοήθησε να γραφτεί αυτό το τραγούδι και ναι, για άλλη μια φορά, οι ρυθμοί του είναι τρελοί και μου αρέσει να πειραματίζομαι με νέους ρυθμούς. Είμαι ντράμερ, οπότε για μένα το γεγονός ότι μπόρεσα να πειραματιστώ με αυτούς τους ρυθμούς είναι διασκεδαστικό», σχολίασε ο pop star.

Όσο για τον Don Toliver, είπε με ενθουσιασμό: «Απλά λατρεύω τις μελωδίες του αυτές, είναι ειλικρινά τρελές. Έχει έναν πραγματικά εκπληκτικό ρυθμό στα τραγούδια του και στη μουσική του. Και είμαι απλά ένας γνήσιος θαυμαστής του. Είναι πολύ μοναδικός».

Αυτή είναι η δεύτερη δισκογραφική συνάντηση του Justin Bieber με τον Don Toliver, με τον οποίον ο αστέρας της pop συνεργάστηκε ξανά στο single «Don’t Go» του Skrillex που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2021.

Το «Honest» είναι το πρώτο επίσημο single του Justin Bieber μετά το «Ghost», με το οποίο έκλεισε ο κύκλος του άλμπουμ «Justice».

Το «Justice» κατέκτησε την κορυφή του Billboard 200, συγκέντρωσε 12 δισεκατομμύρια streams και σημείωσε πωλήσεις 8 εκατομμυρίων παγκοσμίως, ενώ το ίδιο το άλμπουμ και τα τραγούδια του έλαβαν συνολικά 8 υποψηφιότητες στα πρόσφατα Βραβεία Grammy 2022.



[ad_2]

Source link