Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο J-Hope των BTS ανακοινώνει τις φυσικές εκδόσεις του «Jack In The Box (Hope Edition)»

Written by on 17 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η special edition του πρώτου άλμπουμ του J-Hope περιέχει πολλές εκπλήξεις για τους θαυμαστές των BTS.

Ο J-Hope των BTS θα κυκλοφορήσει το «Jack In The Box (Hope Edition)» σε φυσική μορφή ως δώρο για όλο το ARMY.

Το «Jack In The Box (Hope Edition)» θα είναι διαθέσιμο σε CD στις 18 Αυγούστου και θα περιέχει τα αρχικά τραγούδια του άλμπουμ μαζί με τρεις νέες ζωντανές ηχογραφήσεις από την εμφάνιση του J-Hope στο Lollapalooza του 2022 στο Σικάγο – «Equal Sign», «Stop» και «Future» – και δύο instrumental εκτελέσεις – «More» και «Arson».

Ο J-Hope έγραψε ιστορία τον Αύγουστο του 2022 με την συμμετοχή του στο Lollapalooza όταν έγινε ο πρώτος Νοτιοκορεάτης καλλιτέχνης που εμφανίστηκε ως επικεφαλής στην κεντρική σκηνή ενός μεγάλου αμερικανικού μουσικού φεστιβάλ.

Διαφήμιση

Το «Jack In The Box» κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο στις 15 Ιουλίου 2022 και αναδεικνύει τη μοναδική τάση του αστέρα της K-pop για πειραματισμό και καλλιτεχνική δημιουργία.

Ο J-Hope επένδυσε πολλά στην προετοιμασία του φυσικού άλμπουμ του «Jack In The Box (Hope Edition)» πριν από την κυκλοφορία του, ώστε να επιτρέψει σε περισσότερους θαυμαστές να απολαύσουν το άλμπουμ σε διάφορες μορφές.

Όπως και με το «Jack In The Box», ο J-Hope συμμετείχε στη συνολική σύνθεση και τον σχεδιασμό του νέου φυσικού άλμπουμ.

Θα κυκλοφορήσουν δύο διαφορετικές εκδόσεις του CD που θα διαθέτουν εξωτερικό κουτί, λεύκωμα, βιβλιαράκι με στίχους, δύο από τις τέσσερις τυχαία επιλεγμένες κάρτες με φωτογραφίες, μία από τις δύο αφίσες, ένα από τα δύο χάρτινα παιχνίδια και τον συνοδευτικό οδηγό χρήσης, καθώς και πακέτα αυτοκόλλητων.

Τον περασμένο Απρίλιο, τα υπόλοιπα μέλη των BTS έκαναν μία συγκινητική έκπληξη στον J-Hope πριν ξεκινήσει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία του στη Νότια Κορέα.

Οι Suga, RM, Jung Kook, Jimin και V εμφανίστηκαν στο σημείο αποβίβασης για να αποχαιρετήσουν τον ράπερ και να του ανεβάσουν τη διάθεση πριν την κατάταξή του.

Ενώ ο J-Hope υπηρετεί την πατρίδα του, οι ARMY είχαν άλλη μία ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί του τον περασμένο μήνα, όταν στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο το ντοκιμαντέρ «j-hope IN THE BOX» στο πλαίσιο των εορτασμών της δέκατης επετείου των BTS.



[ad_2]

Source link