Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο J Balvin γίνεται το γλυκό «δηλητήριο» μιας τοξικής σχέσης στο νέο single «Tu Veneno»

Written by on 20 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Το δεύτερο single από το επόμενο άλμπουμ του J Balvin.

Ο J Balvin δείχνει αποφασισμένος να διαγράψει άλλη μια επιτυχημένη χρονιά.

Πριν συμπληρωθούν τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία του εκρηκτικού single «Ma G», ο Κολομβιανός τραγουδιστής μοιράζεται ένα ακόμα δυναμικό reggaeton κομμάτι, σε παραγωγή των Sky Rompiendo και Taiko.

Το single «Tu Veneno» (To Δηλητήριό Σου) κυκλοφορεί από τη Universal Music Latin και περιγράφει τη δυνατή έλξη μιας τοξικής σχέσης.

Το music video για το «Tu Veneno» αποτυπώνει τη θερμότητα και τα πολυεπίπεδα συναισθήματα του τραγουδιού καθώς ο J Balvin αναπολεί μια αγάπη που τελείωσε άδοξα.

Σε αντίθεση με το video για το «Ma G», το οποίο μετέφερε τους θεατές στους δρόμους της γειτονιάς στην οποία μεγάλωσε ο J Balvin στο Μεδεγίν της Κολομβίας, τα γυρίσματα το «Tu Veneno» έγιναν στο Queens της Νέας Υόρκης με τη σκηνοθετική ματιά του Jose-Emilio Sagaró.

Πριν την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο J Balvin ανακοίνωσε τη διοργάνωση του «Neón Experience», ένα τριήμερο μουσικών εμπειριών και συναυλιών που θα λάβει χώρα στο Λας Βέγκας στις 16 – 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο J Balvin έχει επιμεληθεί προσωπικά τις εκδηλώσεις, ενώ έχει προβλέψει επίσης τη διεξαγωγή μιας συναυλίας με τον ίδιο. Οι εμπειρίες θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες τοποθεσίες στο «Resorts World» του Λας Βέγκας.

Στο «Neón Experience» θα συμμετάσχουν επίσης αστέρες της latin μουσικής σκηνής όπως οι Karol G, Jhay Cortez, Rauw Alejandro, Jowell & Randy, αλλά και οι παραγωγοί Tainy και Sky Rompiendo.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link