Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Harry Styles μπαίνει στα παρασκήνια ενός πλανόδιου τσίρκου στο video του «Daylight»

Written by on 19 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Είναι απλά ένα βίντεο, μόνο για εσάς».

Ο Harry Styles έκανε μία ευχάριστη έκπληξη στους θαυμαστές του κυκλοφορώντας απροειδοποίητα το music video για το τραγούδι «Daylight» από το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ του «Harry’s House».

Ο Βρετανός τραγουδιστής δεν έκανε καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία του music video, αλλά οι θαυμαστές του που επισκέφθηκαν το κανάλι του στο YouTube πριν από την πρεμιέρα του «Daylight» είδαν το μήνυμα: «Είναι απλά ένα βίντεο, μόνο για εσάς».

Οι τίτλοι του music video εξηγούν ότι «φτιάχτηκε με αγάπη από μια δημιουργική ομάδα από την Ουκρανία».

Διαφήμιση

Πέρυσι, ο Harry Styles μοιράστηκε ένα ανεπίσημο μουσικό βίντεο για το «Daylight» που γύρισε μαζί με τον James Corden για τις ανάγκες της τηλεοπτικής εκπομπής του «The Late Late Show».

Ο Harry Styles και ο James Corden βγήκαν στους δρόμους του Μπρούκλιν και κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα σε λιγότερο από τρεις ώρες δαπανώντας ένα ποσό που δεν ξεπερνούσε τα 300 δολάρια.

Το επίσημο music video του «Daylight», βέβαια, φαίνεται ότι χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο και λίγο μεγαλύτερο προϋπολογισμό, αλλά τώρα οι θαυμαστές μπορούν να γνωρίσουν τον κόσμο που δημιούργησε ο Harry Styles για το τραγούδι.

Το βίντεο, το οποίο γυρίστηκε με της σκηνοθεσία της τακτικής συνεργάτιδάς του Tanu Muino, ξεκινά με τον Harry Styles να κατεβαίνει κυριολεκτικά από τον ουρανό με μία τεράστια και να περιηγείται στη συνέχεια στα παρασκήνια ενός πολυμελούς πλανόδιου τσίρκου, παίρνοντας μέρος σε όλα τα νούμερα.

Μεταξύ άλλων, ο Harry Styles εκτοξεύεται από ένα κανόνι, ιππεύει ένα άλογο και ακροβατεί σε ένα σκοινί σε μεγάλο υψόμετρο, πέφτοντας στο κενό στο τέλος του music video.

Το «Daylight» είναι το πέμπτο τραγούδι που αποκτά το δικό του music video από το άλμπουμ «Harry’s House», που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022 και κέρδισε φέτος το βραβείο Grammy για το Άλμπουμ της Χρονιάς.

Προηγήθηκαν τα εξίσου εντυπωσιακά βίντεο για το «Satellite» το «Music For A Sushi Restaurant» και το «Late Night Talking» και το «As It Was».

Παράλληλα με την κυκλοφορία του music video για το «Daylight», ο Harry Styles ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την τεράστια και εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία του «Love On Tour», που ξεκίνησε το 2021, με μία τελευταία συναυλία στην Ιταλία στις 22 Ιουνίου.

[ad_2]

Source link