Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Hardwell επέστρεψε με τα singles «Broken Mirror» και «Into The Unknown»

Written by on 5 Απριλίου 2022

[ad_1]

Από δύο νέα τραγούδια συνοδεύτηκε η επιστροφή του Hardwell στις εμφανίσεις.

Ο θρύλος της dance μουσικής Hardwell επέστρεψε στη σκηνή του «Ultra Music Festival» στο Μαϊάμι στις 28 Μαρτίου με ένα φαντασμαγορικό σόου με το οποίο έκλεισε το εμβληματικό φεστιβάλ dance μουσικής.

Μετά από ένα διάλειμμα σχεδόν τεσσάρων ετών, ο Hardwell πραγματοποίησε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες εμφανίσεις στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής με ένα πρόγραμμα γεμάτο με νέα μουσική, την ανακοίνωση του νέου σόλο άλμπουμ του «Rebels Never Die» που θα περιλαμβάνει 14 τραγούδια και μίας παγκόσμιας περιοδείας.

Στο πλαίσιο του καταιγιστικού πλάνου κυκλοφορίας, ο Hardwell αποκαλύπτει τα δύο πρώτα singles από το νέο άλμπουμ του, τα «Broken Mirror» και «Into The Unknown».

Το «Broken Mirror» και το «Into the Unknown», τα κομμάτια με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμά του στο «Ultra Music Festival», αντιπροσωπεύουν αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Hardwell.

Το άλμπουμ «Rebels Never Die», μια αλλαγή στον ήχο του που συνδυάζεται με την επιστροφή του στις περιοδείες, αποτελεί ένα κομβικό σημείο στη μουσική μεταμόρφωση του Hardwell, ένας από τους μεγαλύτερους γνωστούς αστέρες της ηλεκτρονικής μουσικής.

Τα δύο lead tracks αντανακλούν το θέμα με το οποίο ασχολείται η δομή του άλμπουμ.

Το στοιχειωτικό «Broken Mirror», με ένα ρολόι που χτυπάει και τον ήχο της φωνής του Hardwell, είναι μια κινηματογραφική αναφορά σε έναν πιο σκοτεινό ήχο. Ο μονόλογός του, συνοδευόμενος από τον σκοτεινό ρυθμό του μετρονόμου και τα industrial μελωδικά κουδούνια, δίνουν στο «Broken Mirror» μια απόκοσμη δυστοπική αίσθηση.

Δυναμώνοντας την ένταση πριν φτάσει στην κορυφή, ο Hardwell κάνει μια δυνατή δήλωση που αφορά το στοχαστικό πνεύμα του: «Ξέρω ότι έχετε τη γνώμη σας. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς… Η γνώμη σας για μένα δεν καθορίζει ποιος είμαι. Επειδή ξέρω τι θέλετε να είμαι. Τώρα, θα σας δείξω ποιος πραγματικά είμαι».

Σε αντίθεση με το «Broken Mirror», το οποίο βασίζεται στην προφορική αφήγηση, το αντίπαλο δέος σε αυτήν τη διπλή κυκλοφορία είναι το «Into the Unknown».

Το στιβαρό dance floor-oriented τραγούδι είναι το πρώτο single που έκανε τον κόσμο να σηκωθεί όρθιος και να δώσει προσοχή κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Hardwell στο «Ultra Miami».

Το «Into the Unknown» είναι μια καυτή techno κυκλοφορία με μία απόκοσμη γυναικεία φωνή με απειλητική ένταση που προκαλεί ρίγη. Αναμφίβολα, αποτελεί μία επιβλητική προσθήκη στο είδος της stadium-techno.

Ενώ η επιστροφή του στην κεντρική σκηνή του «Ultra» δεν στερούνταν του κλασικού επιπέδου ενέργειας για το οποίο φημίζει ο Hardwell,  η εμφάνισή του ήταν η αυγή μιας νέας εποχή.

Ο Hardwell χρησιμοποίησε το διάστημα που απουσίαζε από τα φώτα της δημοσιότητας για να διοχετεύσει όλη του την ενέργεια ξανά στη μουσική και αναθέρμανε το ενδιαφέρον του για αυτό που τον οδήγησε να κατακτήσει την ηλεκτρονική σκηνή στα χρόνια της ενηλικίωσής του.

Τώρα, με τον καμβά καθαρισμένο, ο Hardwell επέστρεψε και το «Broken Mirror» και το «Into The Unknown» είναι μόνο η αρχή αυτού του νέου έπους στην ιστορία του.

«Into The Unknown»

«Broken Mirror»

 

[ad_2]

Source link