Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο FINNEAS αποκαλύπτει το νέο τραγούδι «Naked»

Written by on 27 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Ένα εξομολογητικό τραγούδι με funky pop πινελιές.

Ο FINNEAS κυκλοφορεί με το «Naked» το πρώτο νέο τραγούδι του για το 2022.

Το «Naked» (Interscope Records / Universal Music) είναι το πρώτο δείγμα νέας μουσικής από τον FINNEAS μετά την κυκλοφορία του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς πρώτου άλμπουμ του, «Optimist», τον Οκτώβριο του 2021.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα επίσημο μουσικό βίντεο που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη υπό τη σκηνοθεσία του Sam Bennett.

Ο FINNEAS έχει επιβεβαιώσει ότι θα εμφανιστεί και στα δύο τριήμερα του φετινού φεστιβάλ «Coachella» τόσο ως σόλο καλλιτέχνης όσο στο πλευρό της Billie Eilish, την Κυριακή 17 και 24 Απριλίου.

Ο 24χρονος μουσικός, τραγουδοποιός και παραγωγός είναι υποψήφιος μαζί με την Billie Eilish στα Βραβεία Όσκαρ 2022, τα οποία θα λάβουν χώρα στο Λος Άντζελες στις 27 Μαρτίου, για το βραβείο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού με το single «No Time To Die» για την ομότιτλη ταινία του James Bond.

0

Επίσης, ο FINNEAS έχει λάβει υποψηφιότητες και στις τέσσερις μεγάλες κατηγορίες των Βραβείων Grammy 2022, τα οποία θα διεξαχθούν στο Λας Βέγκας στις 3 Απριλίου.

Συγκεκριμένα είναι υποψήφιος για τον Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Καλλιτέχνη, καθώς και για την Ηχογράφηση της Χρονιάς, το Άλμπουμ της Χρονιάς και το Τραγούδι της Χρονιάς για τη δουλειά του στο άλμπουμ «Happier Than Ever» της Billie Eilish.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο FINNEAS γιόρτασε την υποψηφιότητά του για το βραβείο Grammy του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη ηχογραφώντας μια ξεχωριστή ακουστική εκδοχή του τραγουδιού του «Medieval» στο πλαίσιο της σειράς Spotify Singles και μία διασκευή του «Flume» των Bon Iver.

Τα δύο τραγούδια ηχογραφήθηκαν στο νέο στούντιο του Spotify στο Λος Άντζελες. Ακούστε τα εδώ.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Spotify συνεργάζεται σε αποκλειστικές ηχογραφήσεις με πολλούς από τους καλλιτέχνες που είναι υποψήφιοι για το βραβείο Grammy του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη, με κάθε υποψήφιο να διασκευάζει ένα από τα δικά του τραγούδια και να ηχογραφεί επίσης και μια διασκευή ως φόρο τιμής σε έναν παλαιότερο υποψήφιο για το βραβείο.

[ad_2]

Source link