Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Elton John συναντά τη Rina Sawayama στο «Chosen Family»

Written by on 15 Απριλίου 2021

[ad_1]

Το τραγούδι της Rina Sawayama αποκτά νέα πνοή χάρη στη συμβολή του ξεχωριστού Elton John.

Η Rina Sawayama, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως το μέλλον της pop, κυκλοφορεί μία ιδιαίτερα ξεχωριστή εκδοχή του τραγουδιού της «Chosen Family» όπου συναντά τον εμβληματικό Elton John.

Η δυναμική μπαλάντα είναι μία συναισθηματική ωδή στην οικογένεια της Rina Sawayama μέσα στην LGBTQ+ κοινότητα.

Η πρωτότυπη εκδοχή του «Chosen Family» συμπεριλήφθηκε στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το οποίο είχε τον τίτλο «Sawayama» και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2020 για να λάβει εξαιρετικές κριτικές και να αποκτήσει μία θέση στις λίστες με τα καλύτερα pop άλμπουμ της προηγούμενης χρονιάς σε πληθώρα μέσων ενημέρωσης.

Το «Chosen Family» εξερευνά υπό ένα queer πρίσμα την έννοια της οικογένειας που διαλέγεις και δίνει έμφαση στο μεγάλο αριθμό των LGBTQ+ ανθρώπων που εξοστρακίστηκαν από τις οικογένειές τους τους φίλους τους ή τις κοινότητες τους όταν ανακάλυψαν τη σεξουαλική ταυτότητα τους και βρήκαν την αγάπη και την παρηγοριά στην οικογένεια που επέλεξαν εκείνοι.

Η Rina Sawayama εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία με τον Elton John, ο οποίος πρόσφερε την ερμηνεία του και έπαιξε επίσης πιάνο.

«Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να ξαναδουλέψουμε το «Chosen Family» μαζί με τον θρυλικό Elton John. Το τραγούδι σημαίνει τόσα πολλά και για τους δύο και η εμπειρία της ηχογράφησης μαζί του ήταν τόσο ξεχωριστή που δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ένιωσα ρίγη όταν άκουσα τη φωνή του μέσα από την οθόνη και συγκινήθηκα όταν πρόσθεσε τα μέρη με το πιάνο», σχολίασε.

«Ο Elton ήταν τόσο μεγάλος υποστηρικτής πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ και όταν επιτέλους συναντηθήκαμε για να ηχογραφήσουμε αυτό το τραγούδι ταιριάξαμε από την αρχή. Ελπίζω ο κόσμος να μπορέσει να ακούσει τη μαγεία!», πρόσθεσε η τραγουδίστρια, η οποία έχει γεννηθεί στην Ιαπωνία και έχει μεγαλώσει στην Βρετανία.

Νωρίτερα φέτος η Rina Sawayama πρωτοστάτησε στην αλλαγή των κανόνων στα BRIT Awards και στο Mercury Prize.

Μετά από σειρά συζητήσεων με τη Βρετανική Φωνογραφική Ομοσπονδία (BPI), τις οποίες παρακίνησε ένα δημοσίευμα του «VICE» σχετικά με την επιλεξιμότητα των καλλιτεχνών που προτείνονται για το βραβείο «Mercury Prize» αλλά και η ανοιχτή υποστήριξη του Elton John στο ζήτημα, ανακοινώθηκε ότι πλέον όλοι οι καλλιτέχνες που έχουν ζήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο για πάνω από πέντε χρόνια θα είναι επιλέξιμοι για υποψηφιότητα στις προαναφερθείσες διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link