Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Elton John κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Kevin Spacey

Written by on 17 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Όσα είπε ο Eton Jon κατά τη διάρκεια της δίκης.

Ο Elton John και ο σύζυγός του David Furnish κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη του Kevin Spacey για σεξουαλική επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι John και Furnish, που κλήθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης, κατέθεσαν ξεχωριστά μέσω βίντεο από ένα δωμάτιο με ξύλινη επένδυση στο Μονακό.

Ο 76χρονος τραγουδιστής και ο σύζυγός του κλήθηκαν να καταθέσουν για την παρουσία του Kevin Spacey στον ετήσιο χορό τους στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και για το αν ο ηθοποιός είχε επισκεφθεί ποτέ το σπίτι τους στο Windsor σε άλλη περίπτωση, εκτός του χορού.

Διαφήμιση

Ο Elton John, ο οποίος ολοκλήρωσε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του στη Σουηδία την περασμένη εβδομάδα, φορούσε μαύρο σακάκι και λευκό πουκάμισο με πορτοκαλί γυαλιά.

Όταν ρωτήθηκε αν αναγνωρίζει ένα από τα φερόμενα ως θύματα του Kevin Spacey που κατηγόρησε τον ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση, ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει ούτε τον άνδρα ούτε το όνομά του.

Να σημειωθεί ότι η ταυτότητα του άνδρα δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιηθεί για νομικούς λόγους.

Ο Elton John ρωτήθηκε επίσης για την παρουσία του Kevin Spacey στον χορό White Tie and Tiara Ball, ο οποίος γινόταν κάθε χρόνο στο σπίτι του τραγουδιστή και του συζύγου του David Furnish στο Windsor για «ίσως 15, 16 χρόνια».

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Elton John για το AIDS και ήταν χορηγία του περιοδικού OK, το οποίο διέθετε φωτογράφους και δημοσίευε τις φωτογραφίες στα τεύχη του.

Ο Elton John δήλωσε ότι θυμόταν την άφιξη του Kevin Spacey στην εκδήλωση του 2001, επειδή «έφτασε με λευκή γραβάτα». «Ήρθε με ιδιωτικό τζετ και ήρθε κατευθείαν στον χορό», είπε στην εισαγγελέα Christine Agnew.

Όταν η Agnew ρώτησε αν ο Spacey είχε έρθει κατευθείαν με ιδιωτικό τζετ, ο Elton John απάντησε με ένα χαμόγελο: «Υποθέτω πως ναι. Δεν νομίζω ότι θα φορούσε λευκή γραβάτα σε εμπορική πτήση».

«Ποτέ δεν ξέρεις, βέβαια», σχολίασε αμέσως μετά η Agnew.

Elton John - iHeartRadio Music Awards 2021

Ο Elton John κατέθεσε επίσης ότι ο Kevin Spacey είχε μείνει στο σπίτι του στο Windsor μετά τον χορό, αλλά δεν το είχε επισκεφτεί σε καμία άλλη περίπτωση.

Ο David Furnish, ντυμένος με μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο, χακί παντελόνι, ρωτήθηκε επίσης για την παρουσία του Kevin Spacey στην εκδήλωση. Ο Furnish υποστήριξε ότι ο Spacey είχε παρευρεθεί μόνο σε έναν από τους χορούς το 2001.

Όταν ρωτήθηκε επίμονα αν ο ηθοποιός του «House of Cards» είχε παρευρεθεί στον χορό σε οποιαδήποτε άλλη χρονιά, ο David Furnish ήταν ανένδοτος ότι δεν είχε παρευρεθεί.

Διαφήμιση

Ο Furnish εξήγησε ότι έψαξε στο φωτογραφικό αρχείο του περιοδικού OK και δεν μπόρεσε να βρει καμία φωτογραφία του Spacey στην εκδήλωση σε οποιαδήποτε άλλη χρονιά εκτός από το 2001.

Στην ερώτηση αν θα ήταν δυνατόν ο Kevin Spacey να είχε παρευρεθεί στον χορό και να μην είχε φωτογραφηθεί από τους φωτογράφους, ο David Furnish απάντησε ότι θα είχε δημιουργηθεί μία «δύσκολη κατάσταση» για το ίδρυμα αν ένας «αστέρας του βεληνεκούς του Kevin Spacey» είχε εμφανιστεί και είχε αρνηθεί να φωτογραφηθεί.

«Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ήταν κατανοητό ότι προωθούσαμε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε ως στόχο την άρση του στίγματος γύρω από την ασθένεια και αν ένας διάσημος ήθελε να έρθει, θα φωτογραφιζόταν και θα εμφανιζόταν στο περιοδικό OK», ανέφερε.

Ο David Furnish ρωτήθηκε επίσης αν αναγνωρίζει κάποιο από τα φερόμενα ως θύματα του Spacey.

«Ήταν λίγο θρασύς, είχε πάντα ένα θρασύ χαμόγελο στο πρόσωπό του. Μπορούσες πάντα να κάνεις μία παιχνιδιάρικη κουβέντα μαζί του», σχολίασε για τον άνδρα.

Όταν ρωτήθηκε αν θεωρούσε «ελκυστικό» τον άνδρα, ο Furnish απάντησε: «Ήταν πολύ όμορφος».

Ο Kevin Spacey έχει δηλώσει αθώος σε 12 κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον τεσσάρων ανδρών στο δικαστήριο Southwark Crown Court του Λονδίνου, καθώς συνεχίζεται για τέταρτη εβδομάδα η δίκη του.

[ad_2]

Source link