Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Ed Sheeran συναντά τον Fireboy DML στο remix του «Peru»

Written by on 24 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Ο Fireboy DML χαρακτηρίζει «όνειρο» τη συνεργασία του με τον Ed Sheeran.

Ο Νιγηριανός αστέρας Fireboy DML παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του τραγουδιού του «Peru» με τη συμμετοχή του διεθνώς επιτυχημένου τραγουδιστή και τραγουδοποιού Ed Sheeran.

Το 2021 ήταν μία σημαδιακή χρονιά για την Afrobeats αλλά και για την αφρικανική μουσική γενικότερα. Τραγούδια όπως το «Essence» του Wizkid και του Tems και το «Love Nwantiti» του Ckay ξεπέρασαν τα σύνορα της Νιγηρίας και κατέκτησαν τον κόσμο, χάρη στην απίστευτη δύναμη των πρωτότυπων εκδοχών τους και φυσικά των remixes που απέκτησαν.

Η τελευταία προσθήκη στους αστέρες της αφρικανικής μουσικής που διαπρέπουν διεθνώς είναι ο Fireboy DML, ο οποίος διαθέτει συμβόλαιο συνεργασίας με τις YBNL / Empire.

Περιγράφοντας πώς προέκυψε η συμμετοχή του σε αυτή τη νέα έκδοση του «Peru», ο Ed Sheeran δήλωσε ότι ένας φίλος του έστειλε το αρχικό τραγούδι, λέγοντάς του ότι ο Fireboy DML θα ήθελε πολύ να συμμετάσχει στο remix. Ο Βρετανός αστέρας της pop σημείωσε επίσης πόσο πολύ αγαπάει το τραγούδι και παραδέχθηκε ότι το ακούει σε επανάληψη.

Ο Adedamola Adefolahan, επίσης γνωστός καλλιτεχνικά ως Fireboy DML, χαρακτήρισε «όνειρο» τη συνεργασία του με τον Ed Sheeran, ο οποίος τραγουδά στο remix του «Peru» στη γλώσσα των Γιορούμπα.

«Ήταν ένα όνειρο που έμαθα ότι ο Ed Sheeran είναι θαυμαστής του ήχου μου και που συμμετείχε σε ένα τραγούδι το οποίο εμπνεύστηκα ταξιδεύοντας στον κόσμο», ανέφερε.

«Δεν είναι μόνο μια συναρπαστική στιγμή για μένα, αλλά και για την Afrobeats. Ελπίζω ότι αυτή είναι η πρώτη από πολλές συνεργασίες με τον Ed και άλλους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο και ανυπομονώ να απολαύσουν όλοι αυτό το τραγούδι κατά τη διάρκεια των γιορτών», πρόσθεσε.

Πέρυσι, ο Fireboy DML κυκλοφόρησε το επαναστατικό δεύτερο άλμπουμ του, «Apollo». Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην αμερικανική τηλεόραση και στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon για να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό medley και συνεργάστηκε με τον D Smoke στο single «Champion».

Ο Fireboy DML θα ξεκινήσει την πρώτη του headlining περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του επόμενου έτους. Το «Apollo Tour» ξεκινά στις 3 Φεβρουαρίου από το Providence του Rhode Island και θα συνεχιστεί σε μεγάλες πόλεις πριν ολοκληρωθεί στις 28 Φεβρουαρίου στο Σιάτλ της Washington.

[ad_2]

Source link