Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Ed Sheeran «έχασε τα νιάτα του» μετά τον θάνατο του καλύτερου φίλου του

Written by on 15 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Τότε αρχίζει η πραγματική ζωή».

Ο Ed Sheeran εξομολογείται ότι ο θάνατος του καλύτερου φίλου του Jamal Edwards ήταν η αρχή της ενήλικης ζωής του.

Ο 32χρονος τραγουδιστής συγκλονίστηκε όταν ο ιδρυτής του SBTV, ο οποίος συνέβαλε στην εκτόξευση της καριέρας του, πέθανε τον Φεβρουάριο, λίγες εβδομάδες αφότου είχε χάσει έναν άλλο φίλο του, τον Αυστραλό θρύλο του κρίκετ Shane Warne.

Ο Ed Sheeran δήλωσε ότι η ημέρα που άρχισε να πενθεί για τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου ήταν η ημέρα που άρχισαν τα «άσχημα της πραγματικής ζωής» και τελείωσαν τα νεανικά χρόνια του.

Διαφήμιση

«Το μόνο πράγμα που έχω συνειδητοποιήσει είναι ότι τη στιγμή που πεθαίνει ένας πραγματικά κοντινός, κοντινός άνθρωπός σου γίνεσαι ενήλικας», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για την εταιρεία ποδηλάτων γυμναστικής Peloton, όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mirror:

«Τότε αρχίζει η ενηλικίωση, τότε αρχίζει η πραγματική ζωή», τόνισε ο Βρετανός τραγουδιστής.

Ο Ed Sheeran παραδέχτηκε ότι είναι τυχερός που δεν είχε χάσει κάποιον κοντινό άνθρωπό του μέχρι να ενηλικιωθεί πραγματικά.

«Μπορεί να είσαι έξι χρονών και να το περάσεις αυτό και είναι απλά σκληρό ότι αυτό είναι το τέλος των νιάτων σου», σχολίασε.

Ed Sheeran

Μετά το θάνατο των δύο φίλων του, ο Ed Sheeran φρόντισε να στέκεται στο πλευρό των φίλων και της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του Imogen και να δείχνει κατανόηση κάθε φορά που μιλούν για τις απώλειες που τους έχουν επηρεάσει.

«Είμαι πολύ τυχερός που έζησα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου χωρίς να γνωρίσω πώς είναι. Υπήρχαν φίλοι μου που δεν μιλούσαν για τον θάνατο των γονιών τους», είπε.

«Και μόλις συνέβη αυτό, διαπίστωσα ότι άρχισα να μου ανοίγονται. Η μητέρα μου άρχισε να μου ανοίγεται για απώλειες στη ζωή της, για τις οποίες δεν μου είχε μιλήσει ποτέ», εξήγησε.

Ο Ed Sheeran μίλησε επίσης για τη διαδικασία του πένθους με τη δύο ετών σήμερα κόρη του Lyra.

«Σε όλη τη διάρκεια του πένθους τα παιδιά περνούν υπέροχα. Αλλά επίσης είναι απλά ο κόσμος τους. Ξέρετε, είναι λυπημένη, είναι χαρούμενη, αλλά πρέπει να ακολουθήσεις τα παιδιά», ανέφερε ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει αποκτήσει επίσης με τη σύζυγό του Cherry Seabron άλλη μία κόρη – την 13 μηνών Jupiter.

Ο Ed Sheeran εξέφρασε τη θλίψη του μέσα από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του «Subtract» και υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει μερικά από τα πιο καταθλιπτικά τραγούδια που δεν μπήκαν στο άλμπουμ.

«Όλη η άλλη μουσική που έγινε για το “Subtract” είναι ακόμα εκεί. Δεν ξέρω αν θα μετατραπεί στο “Subtracted” ή σε κάτι άλλο, αλλά θα δει το φως της ημέρας», δήλωσε.

Διαφήμιση

Εκτός από τις δύο μεγάλες απώλειες των φίλων του, ο Ed Sheeran υπέστη άλλο ένα πλήγμα την ίδια περίοδο όταν η σύζυγός του διαγνώστηκε με όγκο ενώ ήταν έγκυος στη δεύτερη κόρη τους και δεν μπορούσε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του πριν τον τοκετό.

[ad_2]

Source link