Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Duncan Laurence συναρπάζει με το νέο single «Electric Life» – Hit Channel

Written by on 4 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Το νέο τραγούδι του Duncan Laurence.

Ο Duncan Laurence επιστρέφει με νέα μουσική και παρουσιάζει ένα από τα πιο προσωπικά του τραγούδια, το «Electric Life».

Το «Electric Life» είναι ένα τραγούδι για ένα συγκινητικό συναίσθημα γεμάτο αγάπη και ευγνωμοσύνη απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή.

Είναι ένα θετικό τραγούδι για τη μετατροπή της βαθιάς θλίψης σε ελπίδα. Η βύθιση στις αναμνήσεις μας με αυτόν τον τρόπο θυμίζει μία σύντομη επίσκεψη στον παράδεισο και μία επανένωση με εκείνους που έχουμε χάσει.

Ο Duncan Laurence ετοίμασε το νέο τραγούδι του στο Λος Άντζελες μαζί με τον τραγουδοποιό και αρραβωνιαστικό του Jordan Garfield, υπό το άγρυπνο μάτι του διάσημου παραγωγού Paul Phamous (Frank Ocean, Nick Jonas).

Στις 22 Ιουνίου, ο Duncan Laurence προσκάλεσε ένα μικρό αριθμό θαυμαστών στο «Fabrique Des Lumières» στο Άμστερνταμ, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά το «Electric Life».

Το single «Arcade» του Duncan Laurence έχει πλέον πάνω από 10,7 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και έχει γίνει χρυσό και πλατινένιο σε 37 χώρες.

Μετά τη νίκη του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2019, το «Arcade» έφτασε στο No. 1 του παγκόσμιου chart του Spotify και έχει καταγράψει πάνω από 56 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Το «Arcade» κατέκτησε αμέτρητα διεθνή charts και έφτασε στο Νο. 1 σε πέντε χώρες.

Ο Duncan Laurence έγινε ο πρώτος νικητής της Eurovision μετά από 45 χρόνια που εμφανίστηκε στο Billboard Hot 100 (ανεβαίνοντας στο Top 30) και εμφανίστηκε επίσης στο Top 30 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το «Arcade» ήταν το 10ο τραγούδι με τις περισσότερες αναζητήσεις στον κόσμο στο Shazam και το 9ο πιο δημοφιλές τραγούδι στα αμερικανικά ραδιόφωνα.

Εκτός από την αναγνώριση που έλαβε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των New York Times, το «Arcade» άρεσε ακόμη και στην Kelly Clarkson, η οποία το διασκεύασε στην τηλεοπτική εκπομπή της. Ο Duncan Laurence κυκλοφόρησε επίσης μία νέα εκδοχή του «Arcade» με τη συμμετοχή της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Fletcher.

Ο Duncan Laurence έχει κάνει περιοδείες σε όλη την Ευρώπη, έχει γίνει headliner σε διάφορα φεστιβάλ και έχει λάβει πολλά διεθνή βραβεία, όπως το Edison Award για το Καλύτερο Pop Τραγούδι της Χρονιάς. Επισφράγισε το 2021 με μια εμφάνιση στην οροφή του εμβληματικού πύργου της Capitol Records στο Λος Άντζελες.



[ad_2]

Source link