Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Drake κυκλοφορεί το Single «Laugh Now Cry Later» με τη συμμετοχή του Lil Durk

Written by on 16 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Το «Laugh Now Cry Later» είναι το πρώτο δείγμα από το άλμπουμ «Certified Lover Boy» του Drake.

Ο Drake μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις. Αφού κατάφερε να κρατήσει σε αγωνία το κοινό αναγγέλλοντας πριν από μερικές ώρες την άφιξη μιας νέας κυκλοφορίας, δίνει στο δημοσιότητα ένα νέο single με τίτλο «Laugh Now Cry Later».

Στο κομμάτι συμμετέχει ο τάχιστα ανερχόμενος ράπερ Lil Durk.

Το «Laugh Now Cry Later» κυκλοφορεί από τις OVO Sound και Republic Records / Universal Music και αποτελεί το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ του Drake, το οποίο θα φέρει τον τίτλο «Certified Lover Boy», όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Το music video που συνοδεύει το «Laugh Now Cry Later» έχει γυριστεί, με τη σκηνοθεσία του Dave Meyers, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας αθλητικού ιματισμού και εξοπλισμού Nike στο Μπέβερτον του Όρεγκον.

Ο Drake παίζει μπάσκετ και φούτμπολ, ψωνίζει στο κατάστημα της Nike, κάνει jet ski με τον Lil Durk, ενώ οι δύο ράπερ ποζάρουν και για ένα επίσημο πορτρέτο του NBA, με τον Drizzy να φορά το θρυλικό άσπρο σακάκι του LeBron James από τη βραδιά που ανακοινώθηκε ότι επιλέχθηκε για το draft του NBA, το 2003.

Guest εμφανίσεις κάνουν κορυφαίοι Αμερικανοί αθλητές όπως ο μπασκετμπολίστας Kevin Durant και οι παίκτες του αμερικανικού φούτμπολ Odell Beckham Jr. και Marshawn Lynch, αλλά και ο κωμικός Druski.

Το «Laugh Now Cry Later» έρχεται λίγες εβδομάδες μετά τη συνεργασία του Drake με τον DJ Khaled στα singles «Greece» και «Popstar», με τα οποία ο 33χρονος Καναδός κατέρριψε το ρεκόρ για τον καλλιτέχνη με τα περισσότερα τραγούδια (40) στο Top 10 του Billboard Hot 100.

 

[ad_2]

Source link