Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Dr. Dre μοιράζεται τις σκέψεις του για το σύγχρονο hip-hop

Written by on 19 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Αν δεν σας αρέσει, κάντε κάτι γι’ αυτό».

Ο Dr. Dre δήλωσε ότι δεν του αρέσει το «μεγαλύτερο μέρος» του σύγχρονου hip-hop, αλλά διευκρίνισε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να μισήσει» τους σημερινούς καλλιτέχνες.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στην εκπομπή «Hart to Heart» του Kevin Hart στο Peacock, ο εμβληματικός ράπερ και παραγωγός εξήγησε ότι ενώ δεν του αρέσει η σημερινή κατάσταση του hip-hop, το είδος «εξελίσσεται».

«Όποιος μιλάει για την κατάσταση του hip-hop αυτή τη στιγμή, όταν μιλάει γι’ αυτό από μια αρνητική σκοπιά, ακούγεται σαν τον παππού κάποιου», είπε χαρακτηριστικά ο Dr. Dre.

Διαφήμιση

«Είναι ακριβώς αυτό που είναι. Το hip-hop εξελίσσεται. Αν δεν σας αρέσει, μην το ακούτε, καταλαβαίνετε τι λέω; Είμαι 100% ειλικρινής μαζί σας», συνέχισε.

«Μερικά από αυτά τα πράγματα, τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα, δεν μου αρέσουν. Δεν ακούω πολλές από αυτές τις αηδίες. Αλλά δεν τα μισώ. Ποτέ δεν θα το μισήσω», τόνισε.

Ο Dr. Dre έστειλε επίσης ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους διαφωνούν με τη στάση του απέναντι στη σημερινή σκηνή του hip-hop.

«Αν δεν σας αρέσει, κάντε κάτι γι’ αυτό. Αν δεν σας αρέσει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, είστε αρκετά δυνατοί ή αρκετά ταλαντούχοι για να κάνετε κάτι καινούργιο για να το αλλάξετε, να κάνετε κάτι που σας αρέσει;», είπε.

Dr. Dre

Όταν ο Kevin Hart αναφέρθηκε στον Kendrick Lamar, ο Dr. Dre εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να επαινέσει τον ράπερ.

Ο Dr. Dre δήλωσε ότι ο Kendrick Lamar είναι ένας «παντοτινός καλλιτέχνης», προσθέτοντας ότι θα μπορούσε «να εξαφανιστεί για πέντε και να επιστρέψει και να μας τρελάνει τα μυαλά».

«Ο Kendrick Lamar είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης, ο πραγματικός ορισμός της λέξης», σημείωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Dr. Dre ρωτήθηκε για τα αγαπημένα του τραγούδια αυτή τη στιγμή και εξήγησε ότι τα ακούσματά του αλλάζουν συνεχώς.

«Εμπνέομαι από όλα τα είδη μουσικής. Δεν έχω απαραίτητα κάποια αγαπημένη μουσική», δήλωσε.

Ο Dr. Dre πρόσθεσε ότι συνήθως έχει ένα «αγαπημένο τραγούδι της εβδομάδας», το οποίο μπορεί να είναι οτιδήποτε, από soul μέχρι rock και polka.

[ad_2]

Source link