Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Diplo συναντά τον Joji στο Single «Daylight»

Written by on 13 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Η συνεργασία του Joji και του Diplo συνοδεύεται από ένα σπαρταριστό video clip.

Ο Joji συνεργάζεται με τον Diplo στο «Daylight», το επόμενο single από το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Nectar».

Το «Daylight» καταφθάνει εγκαίρως για την κορύφωση του καλοκαιριού και συνδυάζει την ονειρική ερμηνεία του 27χρονου τραγουδιστή και πρώην YouTuber, με καταγωγή από την Ιαπωνία, με τη φρέσκια παραγωγή του 41χρονου Αμερικανού.

Στο πολύχρωμο music video για το «Daylight», το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Munachi Osegbu (Megan Thee Stallion – «Hot Girl Summer»), οι δύο καλλιτέχνες παρακολουθούν την πολυτελή ζωή ενός ιδιόμορφου boy band καθώς προσπαθεί να γυρίσει το δικό του video.

Ο Joji και ο Diplo τριγυρίζουν στο στούντιο και τελικά εκτροχιάζουν με τις σπαρταριστές γκάφες τους τα γυρίσματα των νεαρών (στην καρδιά) pop stars.

«Μπορεί να είναι ωραίο για τον κόσμο να ακούσουν ένα τραγούδι για το φως της ημέρας, ειδικά όταν δεν έχουμε τόσο πολύ όσο είχαμε συνηθίσει», λέει ο Joji. Ο Diplo προσθέτει για τη συνεργασία τους: «Ο Joji είναι ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Είμαι τυχερός που απάντησε στο μήνυμά μου!»

Το «Daylight» είναι ο τέταρτος προπομπός από το άλμπουμ «Nectar», που θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου από την 88rising με τη διανομή της 12Tone Music.

Την αρχή έκανε το χρυσό single «Sanctuary», ακολούθησε το «Run» που έκανε είσοδο στο chart του Billboard Hot 100 και τον Απρίλιο τη σκυτάλη πήρε το single «Gimme Love».

[ad_2]

Source link