Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Daddy Yankee κυκλοφορεί το single «Problema»

Written by on 28 Φεβρουαρίου 2021

[ad_1]

Ο Daddy Yankee επιστρέφει με ακόμα ένα εκρηκτικό τραγούδι.

Αφού προετοίμασε κατάλληλα το έδαφος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Daddy Yankee παρουσιάζει το νέο single και music video «Problema», το οποίο κυκλοφορεί από τις El Cartel Records / Republic Records / Universal Music Group.

Για άλλη μια φορά, το είδωλο της reggaeton σκηνής καταθέτει ένα δυναμικό τραγούδι με προδιαγραφές που θα του επιτρέψουν να γνωρίσει παγκόσμια απήχηση.

Το «Problema» αποκτά εικόνα με ένα εξίσου εκρηκτικό αποτέλεσμα, γεμάτο εντυπωσιακές χορογραφίες, υψηλή ραπτική και ασταμάτητη δράση, με το οποίο ο Daddy Yankee συνεχίζει την παράδοση των music video που κλέβουν την παράσταση.

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του «Problema», ο Daddy Yankee έβαλε «φωτιά» στη σκηνή των μουσικών βραβείων Premio Lo Nuestro 2021 τραγουδώντας μαζί με τον Marc Anthony τη συνεργασία τους στο τραγούδι «De Vuelta Pa’ La Vuelta».

Στον Daddy Yankee χρεώνεται ευρέως η ανάδειξη της reggaeton μουσικής σε παγκόσμιο και μουσικό φαινόμενο.

Με μια καριέρα που ξεπερνά τα γλωσσικά και τα γεωγραφικά εμπόδια, ο Daddy Yankee είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στον κόσμο σήμερα.

Έχει περισσότερους από 60 εκατομμύρια ακόλουθος στα κοινωνικά δίκτυα και έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 δισεκατομμύρια streams μόνο τους τελευταίους 12 μήνες στο YouTube, όπου είναι μεταξύ των 20 κορυφαίων καλλιτεχνών παγκοσμίως.

Η συνεργασία του με τον Luis Fonsi στο «Despacito» είναι το video με τις περισσότερες προβολές (7,22 δισεκατομμύρια) όλων των εποχών στο YouTube, ενώ το τραγούδι του «Con Calma» ήταν το video με τις περισσότερες προβολές στην ίδια πλατφόρμα για το 2019.

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link