Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Charlie Puth τραγουδά για μία σχέση που τελείωσε στο «Smells Like Me» – Hit Channel

Written by on 2 Σεπτεμβρίου 2022

[ad_1]

«Ελπίζω το μπουφάν σου να μυρίζει όπως εγώ…»

Ο Charlie Puth τραγουδά για μία σχέση που τελείωσε στο νέο single του «Smells Like Me».

Το νεότερο δείγμα από το νέο άλμπουμ του 30χρονου τραγουδιστή και τραγουδοποιού, με τίτλο «Charlie», είναι ένα συναισθηματικό τραγούδι που συνδυάζει στον ήχο του μοντέρνα pop στοιχεία και επιρροές από τις synth μπαλάντες των ’80s.

Ο Charlie Puth εξήγησε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το «Smells Like Me» είναι εμπνευσμένο από μία πραγματική σχέση.

«Ευχαριστώ το άτομο που ενέπνευσε αυτό το τραγούδι. Ποτέ δεν πίστευα ότι ο πόνος θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα μουσικό κλείσιμο», έγραψε στο Twitter.

Στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram πρόσθεσε: «Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο, δεν είναι εύκολο να γράφω τραγούδια για τη χειρότερη περίοδο της ζωής μου».

Charlie Puth

Ο Charlie Puth έχει υπογράψει εξ ολοκλήρου τόσο τη μουσική και στους στίχους όσο και την παραγωγή του «Smells Like Me».

Το «Smells Like Me» είναι το τέταρτο κατά σειρά τραγούδι που κυκλοφορεί ως προπομπός του νέου άλμπουμ «Charlie» του Charlie Puth.

Τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε το «Light Switch», το οποίο έχει συγκεντρώσει 400 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και πάνω από 100 εκατομμύρια views στο YouTube, ενώ τον Απρίλιο ακολούθησε το «That’s Hilarious».

Στα τέλη του Ιουνίου, ο Charlie Puth ένωσε τις δυνάμεις του με τον Jungkook των BTS στο «Left and Right», ένα τραγούδι που εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε παγκόσμια επιτυχία. Το «Left and Right» μετρά πάνω 190 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή στα δημοφιλέστερα μουσικά βίντεο στην πλατφόρμα παγκοσμίως.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στο Spotify, όπου το «Left and Right» διαθέτει πάνω από 223 εκατομμύρια streams και διατηρείται στο Top 20 του εβδομαδιαίου παγκόσμιου chart της υπηρεσίας streaming.

Το νέο άλμπουμ «Charlie» του Charlie Puth θα κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music στις 7 Οκτωβρίου και θα διαδεχθεί το «Voicenotes» του 2018.

[ad_2]

Source link