Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Charlie Puth κυκλοφορεί το νέο single «That’s Hilarious»

Written by on 8 Απριλίου 2022

[ad_1]

Για ένα χωρισμό που ήταν κάθε άλλο παρά «ξεκαρδιστικός» τραγουδά ο Charlie Puth στο «That’s Hilarious».

Ο Charlie Puth κυκλοφορεί το νέο single «That’s Hilarious», ένα τραγούδι που είχε προαναγγείλει από τον Οκτώβριο του 2021 μέσω του TikTok.

Από το επιτυχημένο «Attention» του 2017 μέχρι τα blockbusters που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένου του «Easier» των 5 Seconds of Summer το 2019 και του «Stay» του The Kid LAROI και του Justin Bieber, ο Charlie Puth είναι πίσω από μερικά από τα τραγούδια που χαρακτήρισαν το δεύτερο μέρος της δεκαετίας του 2010.

Ο Charlie Puth ετοιμάζει αυτήν την περίοδο ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Charlie», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music αργότερα φέτος και αναμένεται να αποτελέσει την πιο προσωπική δισκογραφική δουλειά του μέχρι σήμερα.

Μετά από το «Light Switch», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και διαθέτει 134 εκατομμύρια streams στο Spotify και 54 εκατομμύρια προβολές στο επίσημο music video του στο YouTube, ο Charlie Puth παρουσιάζει άλλο ένα τραγούδι από το επόμενο άλμπουμ του.

Παρά τον τίτλο του, το «That’s Hilarious» είναι ένα έντονα προσωπικό τραγούδι για τον Charlie Puth και αναφέρεται σε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του.

Charlie Puth

Ο Charlie Puth αποκάλυψε πρόσφατα μέσω των social media ότι το «That’s Hilarious» έχει αντλήσει έμπνευση έναν δύσκολο χωρισμό που πέρασε πριν από λίγα χρόνια.

«Είμαι απίστευτα χαρούμενος που το τραγούδι κυκλοφορεί, αλλά κάθε φορά που το ακούω, με γυρίζει σε μια στιγμή της ζωής μου που ήταν πολύ, πολύ δύσκολη. Μόλις το άκουσα και με γύρισε στο 2019 που ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου», εξομολογήθηκε.

«Ποτέ δεν είπα στον κόσμο τι μου συνέβη και τον πόνο που ένιωσα ενώ περνούσα τον χειρότερο χωρισμό της ζωής μου το 2019… Απλά ήθελα να τα ρίξω όλα κάτω από το χαλί και να ξεκινήσω από την αρχή, περιτριγυρισμένος από πιο καλούς ανθρώπους», συνέχισε.

«Αλλά αυτό είναι το πιο δύσκολο τραγούδι που χρειάστηκε να γράψω και ανυπομονώ να το ακούσετε», είπε.

Ο Charlie Puth έγραψε το «That’s Hilarious» σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του JKash και επιμελήθηκε μόνος του την παραγωγή του single.

«Δεν αγαπούσες όταν με είχες / Αλλά τώρα, με χρειάζεσαι τόσο πολύ / Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά / Είναι ξεκαρδιστικό / Νομίζεις ότι σε θέλω ακόμα / Μετά από όσα με έκανες να περάσω / Ναι, παραληρείς / Είναι ξεκαρδιστικό»

[ad_2]

Source link