Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Charlie Puth και ο Jungkook των BTS κυκλοφορούν το νέο single «Left and Right» – Hit Channel

Written by on 28 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Ο Charlie Puth και ο Jungkook των BTS προκαλέσαν ντελίριο ενθουσιασμού με τη δισκογραφική συνάντησή τους.

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Charlie Puth και του Jungkook των BTS στο νέο single «Left and Right» κυκλοφορεί επίσημα.

Ο Puth, ο οποίος συνηθίζει να δίνει μια γεύση από τα τραγούδια που ετοιμάζει στους περισσότερους από 16 εκατομμύρια followers του στο TikTok, προϊδέαζε το τραγούδι για μήνες, ενώ οι θαυμαστές του έκαναν εικασίες για τη συνεργασία.

Το τραγούδι είναι τόσο πολύχρωμο, χαρούμενο και χαλαρωτικό όσο θα περίμενε κανείς από δύο καλλιτέχνες με προσωπικότητες όπως του Charlie Puth και του Jungkook. Σε παραγωγή του ίδιου του Puth, το «Left and Right» γοητεύει αμέσως με τον τρόπο που συγχωνεύει αβίαστα τους χαρακτηριστικούς ήχους των δύο hitmakers.

Ο Charlie Puth είχε μοιραστεί νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ένα μικρό teaser από το μουσικό βίντεο του «Left and Right», όπου οι δύο τραγουδιστές φαίνονταν να παίζουν και να τραγουδούν με την καρδιά τους.

Και ακριβώς όπως και στο teaser, ο Charlie Puth και ο Jungkook δίνουν τη δική τους μοναδική funk πινελιά στο τραγούδι και δείχνουν ότι πραγματικά διασκέδασαν στα γυρίσματα του music video.

«Οι αναμνήσεις με ακολουθούν δεξιά και αριστερά / Μπορώ να σε νιώσω εδώ / Μπορώ να σε νιώσω εδώ / Καταλαμβάνεις κάθε γωνιά του μυαλού μου», τραγουδούν ο Charlie Puth και ο Jungkook πάνω από έναν pop ρυθμό στο ρεφρέν του τραγουδιού που διαρκεί δυόμισι λεπτά.

Το «Left and Right» είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι για πολλούς λόγους, με πρώτο το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του Jungkook εκτός των BTS. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Charlie Puth είναι ένας από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν, ο Jungkook είχε αναφέρει με αγάπη το όνομα του Charlie Puth και την επιθυμία του να συνεργαστεί κάποια στιγμή μαζί του.

Ο Jungkook είχε όντως την ευκαιρία να εκπληρώσει το όνειρό του λίγο πριν από την πανδημία, όταν ο Charlie Puth μοιράστηκε τη σκηνή με τους BTS κατά τη διάρκεια των MBC Plus x Genie Music Awards. Ο Charlie Puth τραγούδησε το «We Don’t Talk Anymore» με τη συνοδεία του Jungkook, πριν εμφανιστούν και τα υπόλοιπα μέλη των BTS.

Το «Left and Right» είναι το τρίτο τραγούδι από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ του Charlie Puth, με τον λιτό τίτλο «Charlie», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος από την Atlantic Records / Warner Music.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο το «Light Switch», το οποίο έχει 401 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και πάνω από 83 εκατομμύρια views στο YouTube, ενώ τον Απρίλιο ακολούθησε το «That’s Hilarious».



[ad_2]

Source link