Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Bruce Springsteen συναντά τον John Mellencamp στο νέο τραγούδι «Wasted Days»

Written by on 30 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του John Mellencamp.

Ο John Mellencamp ενώνει τις δυνάμεις του με τον Bruce Springsteen στο νέο single «Wasted Days».

Πρόκειται για ένα μόνο από τα τρία τραγούδια του καινούργιου άλμπουμ του Mellencamp, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Republic Records / Universal Music το 2022, στα οποία έχει συνδράμει ο Springsteen.

To «Wasted Days» διακρίνεται για την πλούσια ενορχήστρωσή του, που περιλαμβάνει μαντολίνο, ακορντεόν, ντραμς, μπάσο, ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες, όργανα που προσδίδουν ζεστασιά και ευαισθησία στο τραγούδι.

Ο Springsteen συμμετέχει στο «Wasted», το οποίο υπογράφει σε μουσική, στίχους και παραγωγή ο Mellencamp, τόσο με τη φωνή του όσο και με την κιθάρα του.

Οι δύο καλλιτέχνες ανταλλάσσουν στίχους, ενώ τραγουδιού μαζί σε αρκετές περιπτώσεις: «Πόσες μέρες χάνονται μάταια / Ποιος μετράει αντίστροφα αυτά τα τελευταία χρόνια που απομένουν; / Πόσα λεπτά μας έχουν απομείνει;».

Ενώ ο Bruce Springsteen και ο John Mellencamp έχουν συναντηθεί στο παρελθόν επί σκηνής, δεν είχε τύχει να συμπράξουν δισκογραφικά. Ο Mellencamp επιβεβαίωσε ότι βρίσκονται μαζί στο στούντιο κατά τη διάρκεια του εικονικού γκαλά του Clive Davis για τα Βραβεία Grammy του 2021 νωρίτερα φέτος.

«Ο Bruce τραγουδάει στο νέο τραγούδι και παίζει κιθάρα. Τελείωσα το τραγούδι πριν από μια εβδομάδα σήμερα», δήλωσε τότε ο Mellencamp στο Billboard.

Ο Bruce Springsteen προανήγγειλε με τη σειρά τη συνεργασία σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «E Street Radio» του Sirius XM, λέγοντας ότι είχε επισκεφθεί τον John Mellencamp στην Ιντιάνα.

«Συμμετείχα σε τρία τραγούδια στο άλμπουμ του John και πέρασα λίγο χρόνο μαζί του στην Ιντιάνα. Αγαπώ πολύ τον John. Είναι ένας σπουδαίος τραγουδοποιός και έχω έρθει πολύ κοντά μαζί του και έχω διασκεδάσει πολύ μαζί του. Τραγούδησα λίγο στον δίσκο του», αποκάλυψε.

[ad_2]

Source link