Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Brian May των Queen ακούει P!nk και Avril Lavigne

Written by on 18 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η αποκάλυψη του Brian May για τις μουσικές προτιμήσεις του.

Ο Brian May των Queen αποκάλυψε ότι είναι ένας απροσδόκητος θαυμαστής της P!nk και της Avril Lavigne, αλλά εξομολογήθηκε ότι δεν έχει σχεδόν καθόλου χρόνο να ακούσει μουσική.

Ο 75χρονος κιθαρίστας εκθείασε επίσης την Avril Lavigne, σχολιάζοντας ότι η μουσική της είναι «φρέσκια».

Απαντώντας σε ερωτήσεις αναγνωστών της εφημερίδας Guardian, ο Brian May δήλωσε ότι όταν βρίσκεται στο αυτοκίνητο ακούει άλμπουμ της Avril Lavigne, της P!nk και των Foo Fighters και δεν χορταίνει τα τραγούδια τους.

Διαφήμιση

«Ντρέπομαι να πω πόσο λίγο κάθομαι και ακούω μουσική», είπε αρχικά ο κιθαρίστας των Queen.

«Συνήθως κάνω μουσική ή εργάζομαι με κάποιον άλλο τρόπο -στην αστροφυσική ή στην προστασία της άγριας ζωής- και έχω τρία παιδιά και επτά εγγόνια. Δεν μου μένει και πολύς χρόνος!», εξήγησε.

«Έχω όμως μερικά CD στο αυτοκίνητο που ακούω συνέχεια. Η P!nk είναι ένα από αυτά. Τη λατρεύω. Είναι καταπληκτική. Ακούω πολύ τους Foo Fighters και μου αρέσει η Avril Lavigne – δεν τη βαριέμαι, θεωρώ πάντα φρέσκια τη μουσική της. Έχει μία πληθωρικότητα που μου αρέσει», συνέχισε.

Brian May - Queen

Ο Brian May δήλωσε ακόμη ότι αν δεν ήταν στους Queen, θα ήθελε πολύ να ήταν μέλος των Beatles και πιστεύει ότι δεν θα ήταν μία «εύκολη» αποστολή.

Στην ερώτηση σε ποιο άλλο συγκρότημα θα ήθελε να συμμετέχει, απάντησε: «Στους Beatles, πιθανότατα. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήταν εύκολο να είμαι Beatle, αλλά αυτό το απίστευτο επίπεδο δημιουργικότητας, θα μπορούσα να το καταλάβω».

Ο Brian May παραδέχθηκε στη συνέχισε ότι συγκινήθηκε βλέποντας τους Beatles στο στούντιο στη σειρά ντοκιμαντέρ «Get Back» του Peter Jackson, επειδή του θύμισε τις έντονες στιγμές που πέρασε στο στούντιο με τον αείμνηστο Freddie Mercury και τα υπόλοιπα μέλη των Queen.

«Έχω δει πολλά από το “Get Back”. Στεναχωρήθηκα λίγο βλέποντας το πρώτο μέρος επειδή μου θύμισε εμάς – μερικές φορές οι Queen στο στούντιο έλεγαν: “Εδώ είμαστε και τα πράγματα δεν ταιριάζουν αρκετά”», ανέφερε.

«Ένιωσα ότι ήταν ένα αρκετά επώδυνο – αλλά στο δεύτερο μέρος, ένιωσα ότι πραγματικά έβρισκαν ο ένας τον άλλον ξανά. Είναι ένα εγχειρίδιο για το πώς πρέπει να είσαι στο στούντιο», εξήγησε.

Επιστρέφοντας στο αρχικό ερώτημα, ο Brian May μοιράστηκε την εναλλακτική επιλογή του για το συγκρότημα στο οποίο θα ήθελε να ενταχθεί.

«Αν δεν ήταν οι Beatles, θα μπορούσαν να ήταν οι Led Zeppelin. Αν με άφηναν να γίνω μέλος τους», είπε.

[ad_2]

Source link