Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Andrew Ridgeley «δεν ζήλεψε ποτέ» τον George Michael για την επιτυχία του μετά τους Wham!

Written by on 26 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι».

Ο Andrew Ridgeley τόνισε ότι δεν θα δυσανασχετούσε ποτέ με την επιτυχία του George Michael μετά τους Wham!

Ο George Michael, ο οποίος πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, σε ηλικία 53 ετών, απόλαυσε μία καριέρα μυθικών διαστάσεων μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία των Wham! τη δεκαετία του 1980.

Παρ’ όλα αυτα, ο Andrew Ridgeley διευκρίνισε μιλώντας στο podcast «Table Manners» της Jessie Ware και της μητέρας της Lennie ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να ζηλέψει την επιτυχία του George Michael επειδή ήταν «κολλητοί φίλοι».

Διαφήμιση

«Ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Ήταν εξίσου γενναιόδωρος μαζί μου με πολλούς τρόπους και η αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλον ήταν γνήσια και διαρκής. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να του κρατάω κακία, όχι εναντίον του», δήλωσε.

«Και όταν φάνηκε ότι το ταλέντο του εξελισσόταν πραγματικά και ότι ήταν ένα ταλέντο εξαιρετικών διαστάσεων, το οποίο έγινε αρκετά νωρίς, κυριολεκτικά έβγαλε το “Wham Rap!” από την τσέπη του», συνέχισε.

Το «Wham Rap!» ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψαν ο George Michael και ο Andrew Ridgeley μετά τη διάλυση του προηγούμενου συγκροτήματός τους, των The Executive, αλλά πριν σχηματίσουν επίσημα τους Wham!

Τελικά, το «Wham Rap! (Enjoy What You Do)» έγινε και το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησαν επίσημα ως Wham! τον Ιούνιο του 1982.

Wham!

Ο Andrew Ridgeley πρόσθεσε ότι ακόμα του λείπει ο George Michael επειδή είχαν έναν πολύ στενό δεσμό από τα σχολικά χρόνια τους, όταν πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, στο Bushey Meads School στο Bushey της Αγγλίας και άρχισαν να ασχολούνται μαζί με τη μουσική.

«Σου λείπει κάθε φίλος. Ήμουν πολύ τυχερός, δεν έχω χάσει πολλούς φίλους ή πολλούς συναδέλφους», είπε.

«Ο Andy Leaver, ήταν στην πρώτη μας σχολική μπάντα, πέθανε τραγικά νέος και ένας ή δύο άλλοι, αλλά κανένας με τον οποίο είχα τόσο στενή σχέση», συνέχισε.

«Ναι, υπάρχουν στιγμές, φυσικά, που εύχεσαι να μπορούσατε ακόμα να κάνετε πράγματα μαζί. Λείπει σε πολλούς ανθρώπους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους», παραδέχτηκε.

Ο Andrew Ridgeley εξήγησε επίσης γιατί είναι διαφορετικές οι σχέσεις που σφυρηλατούνται μεταξύ στο σχολείο – όπως η δική του και του George Michael.

«Είχαμε έναν πολύ στενό δεσμό, μόνο στο σχολείο δημιουργείς πραγματικά τέτοιου είδους δεσμό, όταν είστε βυθισμένοι ο ένας στον άλλον με τόσο έντονο τρόπο», ανέφερε.

«Μαθαίνετε μαζί, παίζετε μαζί, είστε εντελώς απορροφημένοι ο ένας από τον άλλον και αυτό κάναμε. Δεν έχεις αυτή την ευκαιρία αργότερα στη ζωή σου», σημείωσε.

[ad_2]

Source link