Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο φιναλίστ του «X Factor» παρουσιάζει το νέο single «Μαριονέτα»

Written by on 11 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο ARCHANGEL παρουσιάζει την ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητά του.

Ο ARCHANGEL, κατά κόσμον Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο νεαρός τραγουδιστής που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και το κοινό στο «X Factor» και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, επιστρέφει με ένα ιδιαίτερο νέο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Μαριονέτα».

Το «Μαριονέτα» είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από τον ARCHANGEL μετά τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό talent show και αποτελεί μία πραγματική απόδειξη της ξεχωριστής και προσωπικής του καλλιτεχνικής ταυτότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο ARCHANGEL υπογράφει τους στίχους του τραγουδιού, προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στη δημιουργία του.

Διαφήμιση

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ταλαντούχος καλλιτέχνης γράφει τραγούδι στην ελληνική γλώσσα, δείχνοντας την επιθυμία του να επικοινωνήσει τα συναισθήματά του με το ελληνικό κοινό.

Για τη μουσική του single ο ARCHANGEL συνεργάστηκε με τον Alex Leon, ο οποίος ανέλαβε επίσης την παραγωγή του «Μαριονέτα», δημιουργώντας έναν μοναδικό ήχο που συνδυάζει τις μοντέρνες μουσικές τάσεις με την προσωπική αισθητική του ARCHANGEL.

Το single «Μαριονέτα» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό μουσικό βίντεο, το οποίο αποπνέει τον ξεχωριστό χαρακτήρα του ARCHANGEL.

Τη σκηνοθεσία του βίντεο επιμελήθηκε ο Danny Ntarlas, ο οποίος κατάφερε να αποδώσει με επιτυχία την αισθητική και το μήνυμα του τραγουδιού μέσα από τις εικόνες.

Ο ARCHANGEL καταφέρνει να μεταφέρει με επιτυχία το μήνυμά του και την αισθητική του στο κοινό.

Με την αυθεντική φωνή του και τη δική του προσωπική σφραγίδα, ο ARCHANGEL αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το ταλέντο του και ανοίγει τον δρόμο για νέες μουσικές εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link