Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Πάνος Μουζουράκης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του

Written by on 14 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Το νέο τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη έχει «καθαρά προειδοποιητικό χαρακτήρα» για να μην… πάθετε αγάπη.

Ο Πάνος Μουζουράκης… «έπαθε αγάπη» στο νέο τραγούδι του.

Ο πάντα ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης ενώνει τις δυνάμεις του για ακόμα μία φορά με το δημιουργικό δίδυμο του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, δύο από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς της νέας γενιάς.

Μετά το τραγούδι «Μπερδεμένος», το οποίο άνοιξε τον κύκλο της συνεργασίας τους στις αρχές αυτής της χρονιάς, ο Πάνος Μουζουράκης παρουσιάζει τώρα το νέο single «Έπαθα Αγάπη».

«Την πατήσαμε! Κι αποστάσεις ασφαλείας κρατήσαμε κι όλα τα μέτρα τηρήσαμε και τις ταινίες και τα τραγούδια της ζωής μας είδαμε ξανά και ξανά! Κι όμως την πάθαμε εκεί που δεν το περιμέναμε», αναφέρουν σε κοινό σημείωμά τους οι τρεις συντελεστές του τραγουδιού.

«Μας είχαν πει ότι δεν είναι παίξε – γέλασε κι ότι όποιος παίζει με τα σπίρτα καίγεται και το άλλο με τις κότες και τα πίτουρα, αλλά εμείς σημασία δε δίναμε», συνεχίζουν.

«Κι έτσι πάθαμε αγάπη. Ξαφνικά κι από το πουθενά. Ούτε συμπάθειες, ούτε έρωτες, ούτε τίποτα από αυτά τα απλά και διαχειρίσιμα. Αγάπη κανονική από αυτή που σε κάνει άλλο άνθρωπο και θες να βγεις να το φωνάζεις στους δρόμους και δε σε αναγνωρίζουν ούτε οι πιο καλοί σου φίλοι. Καλά να πάθουμε», εξηγούν ο Πάνος Μουζουράκης, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

«Προσοχή μην την πατήσετε κι εσείς. Το νέο μας τραγούδι έχει καθαρά προειδοποιητικό χαρακτήρα. Αν πάτε και μπλέξετε κι αγαπήσετε στα ξαφνικά εμείς δε φέρουμε καμιά ευθύνη. Οι καιροί είναι δύσκολοι», καταλήγουν.

Ο Πάνος Μουζουράκης παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τραγούδι του, πριν την κυκλοφορία, στη σκηνή του «The Voice of Greece» κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου των lives, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου.

Το «Έπαθα Αγάπη» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link