Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο νικητής του «X Factor» μας ταξιδεύει «Στην Άκρη Του Κόσμου»

Written by on 17 Μαΐου 2021

[ad_1]

Ο Γιάννης Γρόσης δίνει ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Γρόσης συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους και παρουσιάζει το νέο single «Στην Άκρη Του Κόσμου», σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τελευταίος «X Factor», έκλεψε τις εντυπώσεις με το δισκογραφικό ντεμπούτο του με το τραγούδι «Ξέρει Κανείς», με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και του ξεχωριστού στιχουργού Θάνου Παπανικολάου.

Η συνεργασία του με τους δημιουργούς συνεχίζεται με ένα δυναμικό ρυθμικό τραγούδι.

Το «Στην Άκρη Του Κόσμου» συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, που γυρίστηκε σε εντυπωσιακές τοποθεσίες της Αττικής, όπως ο Φλοίσβος, ο Λυκαβηττός, τα Τουρκοβούνια και η παραλία της Γλυφάδας, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Μέσα από τις εικόνες, ο Γιάννης Γρόσης μας μεταφέρει όλη τη δύναμη και τη θετική ενέργεια του τραγουδιού που μπαίνει αμέσως στη λίστα των επιτυχιών του φετινού καλοκαιριού.

«Στην άκρη του κόσμου θα πήγαινα για ‘σένα / Με ζέστη, με κρύο, μ’ αεροπλάνα και τρένα / Θα βρούμε τον τρόπο, φτάνει να το πιστέψεις / Θα αρχίσουνε όλα όταν θα επιστρέψεις, γιατί θα επιστρέψεις», τραγουδά ο Γιάννης Γρόσης.

Το «Στην Άκρη Του Κόσμου» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link