Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί την απόλυτη ερωτική μπαλάντα

Written by on 26 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Ο Νίκος Βέρτης υπόσχεται να μας καθηλώσει για άλλη μια φορά.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Κοίτα» κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Spotify.

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένος Έλληνες καλλιτέχνες της γενιάς, ενώ με τις εμφανίσεις του ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης.

Σε κάθε βήμα του ο Νίκος Βέρτης αποδεικνύει ότι η επιτυχία του δεν είναι τυχαία.

Μετά από αμέτρητα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί, ο καταξιωμένος τραγουδιστής επιστρέφει τώρα με την ερωτική λαϊκή μπαλάντα «Κοίτα», την οποία απογειώνει με την ερμηνεία του.

Το «Κοίτα» είναι ένα τραγούδι φτιαγμένο στα μέτρα του. Ο πολύπλευρος Νίκος Βέρτης υπογράφει τόσο τη μουσική και τους στίχους και το αποτέλεσμα κερδίζει τον ακροατή από το πρώτο άκουσμα.

«Κοιτά πώς με κατάντησες, πάλι μόνο μου μ’ άφησες, να τυραννιέμαι, να ‘ξερες πως αγάπησα, τη δική σου αγκαλιά, όσα και να προσπάθησα, δεν ήταν αρκετά, μα η αγάπη αυτή για να ζήσει χρειάζεται δύο…», τραγουδά με ιδιαίτερη ικανότητα ο Νίκος Βέρτης.

Το «Κοίτα» διαδέχεται το λεπταίσθητο ζεϊμπέκικο «Πόσο Με Πλήγωσες», το οποίο είχε αποκτήσει μια σταθερή θέση στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart για 25 συνεχόμενες εβδομάδες και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 3,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 914.000 streams στο Spotify.

Κυκλοφορεί από τη THEAMA και τη Heaven Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link