Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο λόγος της απομάκρυνσής της από τη δημοσιότητα και η ταινία του «Chromatica Ball»

Written by on 18 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Lady Gaga είναι αρκετά απασχολημένη και έχει απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα για να επικεντρωθεί στη δουλειά.

Σε ένα σπάνιο προσωπικό μήνυμα, η Lady Gaga εξήγησε την απουσία της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκάλυψε ότι ετοιμάζει την κυκλοφορία μίας συναυλιακής ταινίας για την περιοδεία της «Chromatica Ball».

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Lady Gaga δέχτηκε κριτική από τους θαυμαστές της όταν έκανε μία χορηγούμενη ανάρτηση για το φάρμακο κατά της ημικρανίας Nurtec, χρησιμοποιώντας πλάνα από την περιοδείας της «Chromatica Ball».

«Ήθελα να μοιραστώ μία πιο προσωπική στιγμή μαζί σας σήμερα, ξέρω ότι δεν το έχω κάνει πολύ αυτό τελευταία και κάποιοι από εσάς λαχταράτε πραγματικά να μοιραστώ περισσότερα από την καλλιτεχνική διαδικασία μου», έγραψε η Lady Gaga στο Instagram, αναγνωρίζοντας τα παράπονα του κοινού.

Διαφήμιση

«Βιώνω τη δημιουργικότητά μου από το περασμένο καλοκαίρι με έναν πραγματικά ιδιαίτερο και ιδιωτικό τρόπο», πρόσθεσε.

Η Lady Gaga, η οποία θα υποδυθεί τη Harley Quinn δίπλα στον Joker του Joaquin Phoenix στην ταινία «Joker: Folie à Deux», έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επειδή είναι απασχολημένη με όλα τα επαγγελματικά εγχειρήματά της.

«Έγραψα και έκανα παραγωγή μουσικής για ένα ιδιαίτερο project, προετοιμάστηκα για μήνες αναπτύσσοντας τον χαρακτήρα μου για το “Joker”, γύρισα το “Joker” για πολλούς μήνες (μία πολύ εσωστρεφής περίοδος), διευθύνω το start-up μου Haus Labs, κάνω φιλανθρωπικό έργο και επιπλέον δουλεύω στο μοντάζ της ταινίας για το “Chromatica Ball”», αποκάλυψε.

«Μπορώ να πω για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ότι η αγάπη μου για τη δημιουργία τέχνης, τη μουσική, τη μόδα και την υποστήριξη των κοινοτήτων δεν μου έδινε ποτέ μεγαλύτερη ικανοποίηση», τόνισε.

Lady Gaga - House of Gucci - premiere

Αν και αυτή η περίοδος «μπορεί να μοιάζει διαφορετική» επειδή η Lady Gaga δεν ήταν «πάντα τόσο ιδιωτική» στο παρελθόν, διευκρίνισε ότι απομακρύνθηκε από τα social media για να επικεντρωθεί στη δουλειά.

«Μπορεί να μην μοιράζομαι τόσο πολύ τον εαυτό μου στο διαδίκτυο όσο στο παρελθόν, αλλά ελπίζω να ξέρετε ότι αυτός ο χρόνος για τον εαυτό μου ήταν εξαιρετικά θεραπευτικός και επαναφόρτισε την καρδιά, το μυαλό, το σώμα και τη δημιουργικότητά μου – να δημιουργώ μέσα μου και να έχω μία προσωπική ζωή που είναι μόνο για εμένα», ανέφερε.

«ΑΓΑΠΩ τους θαυμαστές μου, τα μικρά τερατάκια μου, τόσο πολύ και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Δεν μπορώ καν να περιγράψω πόσο πολύ η παγκόσμια κοινότητά μας με εμπνέει κάθε μέρα να φέρνω όσο περισσότερη χαρά μπορώ στις ζωές σας», συνέχισε.

Η Lady Gaga πρόσθεσε στην ανάρτησή της μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία κάθεται μπροστά ένα καρέ από το μοντάζ της συναυλιακής ταινίας για το «Chromatica Ball» και σχολίασε ότι «ανυπομονεί» να απολαύσουν οι θαυμαστές της το τελικό αποτέλεσμα, καθώς και όλα όσα επιφυλάσσει.

«Σας ευχαριστώ που είστε πρόθυμοι να εξελιχθείτε μαζί μου, ώστε να μπορέσω να αλλάξω και να μεταμορφωθώ μαζί με την κοινότητα που αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε.

«Ελπίζω να σας αρέσουν όλα αυτά που έχω δημιουργήσει για εσάς και ελπίζω αυτό να είναι μία μικρή υπενθύμιση για εσάς του μεγάλου μου πάθους και της αφοσίωσής μου στην τέχνη», κατέληξε η Lady Gaga.



[ad_2]

Source link