Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος

Written by on 9 Ιουλίου 2023

[ad_1]

 Μία βραδιά δροσιάς στη θερινή νύχτα της Αθήνας με τον Κωστή Μαραβέγια.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στο Θέατρο Άλσος την Τετάρτη 26 Ιουλίου για μία μοναδική καλοκαιρινή συναυλία.

Πρώτη εμφάνιση του Κωστή Μαραβέγια μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του με τίτλο «Portofino» και τις δυο sold out εμφανίσεις στον Κήπο του Μεγάρου τον Ιούλιο.

Με τα παλιά και τα νέα τραγούδια του άλμπουμ «Portofino», που ήδη έχουν αγαπηθεί συστήνοντας έναν ανανεωμένο ήχο, ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος, στην καρδιά της Κυψέλης στο κέντρο της Αθήνας, για μία μοναδική εμφάνιση.

Διαφήμιση

Μαζί με την Ξένια Ντάνια και την μπάντα του, υπόσχονται μία βραδιά δροσιάς στη θερινή νύχτα της Αθήνας, τριγυρισμένοι από τα δέντρα του Πεδίου του Άρεως και έναν όμορφο χώρο που φέρνει τη γειτονιά στο stage.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, θα γίνουμε σώμα μίας συναυλίας – γιορτής από τα παλιά, γεμάτης με  μία διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Ελάτε να σμίξουμε, να γίνουμε όλοι ξανά μία μεγάλη παρέα, να νιώσουμε, να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι.

Επί σκηνής, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Demian Gómez (κρουστά, τύμπανα).

Υπεύθυνοι ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς
Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας

Πληροφορίες

Θέατρο «Άλσος»
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Τετάρτη 26 Ιουλίου

Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο του viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου.

[ad_2]

Source link