Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Θέμης Παναγιωτίδης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του – Hit Channel

Written by on 19 Δεκεμβρίου 2022

[ad_1]

Ο Θέμης Παναγιωτίδης συνεχίζει να εκπλήσσει με κάθε κυκλοφορία του.

Ο Θέμης Παναγιωτίδης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του «Δεν Πάει Έτσι».

Ο πιο ταλαντούχος τραγουδοποιός που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη συνεχίζει να εκπλήσσει και να συναρπάζει με κάθε νέο single, όλα αυτά τα μουσικά συναισθηματικά διαμάντια που έχει εξορύξει με το πηγαίο ταλέντο του στη σύνθεση λαϊκών τραγουδιών με ψυχή.

Την ίδια στιγμή, ο Θέμης Παναγιωτίδης ωριμάζει τόσο ερμηνευτικά όσο και επί σκηνής, μέσα από αμέτρητα sold-out live του, με τα οποία αγγίζει, συγκινεί και ξεσηκώνει όλο και μεγαλύτερο κοινό, που τον γνωρίζει πια σε όλη την Ελλάδα και δεν χάνει καμία εμφάνισή του.

Και είναι και τυχερός, γιατί συνοδοιπόρο στη δημιουργική διαδικασία έχει τον γνωστό και καταξιωμένο συνθέτη και στιχουργό Θάνο Παπανικολάου, ο οποίος με την εμπειρία του είδε από την πρώτη στιγμή να λάμπει στον νεαρό Θέμη Παναγιωτίδη το ταλέντο και η όρεξη.

Και από τότε δημιουργούν μαζί όλα αυτά τα εξαιρετικά τραγούδια, όπως και το νέο single του Θέμη Παναγιωτίδη με τίτλο «Δεν Πάει Έτσι», το οποίο αποκτά εικόνα με ένα music video που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Γκάνιος.

«Φεύγεις και χαιρετάς / Δεν πάει έτσι / Από μέσα σου πώς με πετάς / Φεύγεις και χαιρετάς / Δεν πάει έτσι / Εύκολα αγαπάς / Εύκολα ξεχνάς / Εύκολα ανθρώπους προσπερνάς / Δεν πάει έτσι»

Το single «Δεν Πάει Έτσι» του Θέμη Παναγιωτίδη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

[ad_2]

Source link