Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Ηλίας Βρεττός κυκλοφορεί νέο τραγούδι

Written by on 5 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Το νέο τραγούδι του Ηλία Βρεττού θα μεταφερθεί στις οθόνες μας σύντομα.

Ο Ηλίας Βρεττός μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία και μας κάνει όλους να πούμε «Καλά Πήγε Αυτό».

Ο επιτυχημένος και αγαπημένος τραγουδιστής μας παρασύρει για ακόμα μια φορά με ένα δυναμικό τραγούδι που θα γίνει σύνθημα.

Το «Καλά Πήγε Αυτό» παρουσιάστηκε από τον Ηλία Βρεττό στο πρωτοχρονιάτικο show του «Dancing With The Stars» και αμέσως έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τη μουσική υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

«Πώς τα κάναμε έτσι μωρό μου τι ζούμε και από τις ιστορίες σου λείπω εγώ, δεν υπάρχει περίπτωση πια να τα βρούμε, γιατί δεν θα αλλάξεις ποτέ σου μυαλό… Πώς τα κάναμε έτσι μωρό μου τι ζούμε, ότι δεν έχεις κάψει το καίω εγώ και μαζί ούτε πέντε λεπτά δεν μπορούμε, κατά λάθος τα είπαμε τα “σ’ αγαπώ”, καλά πηγέ αυτό…», τραγουδά ο Ηλίας Βρεττός.

Το «Καλά Πήγε Αυτό» είναι το επόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Ηλίας Βρεττός μετά την επιτυχία της διασκευής της στο διαχρονικό τραγούδι «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς» της δεκαετίας του 1990.

Το «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς» με την ερμηνεία του Ηλία Βρεττού, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο ψηφιακό άλμπουμ «Από Το Χθες Στο Σήμερα» που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2021 και περιείχε τις διασκευής οκτώ αγαπημένων τραγουδιών, ανέβηκε στο Top 5 τόσο του Μικτού όσο και του Ελληνικού Airplay Chart.

Το single «Καλά Πήγε Αυτό» κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και μεταδίδεται από τα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ σύντομα θα μεταφερθεί στις οθόνες μας μέσα από music video στο YouTube.

[ad_2]

Source link