Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Διονύσης Σχοινάς γίνεται «Αρτίστας» με την υπογραφή των Stavento – Το νέο τραγούδι του

Written by on 28 Νοεμβρίου 2022

[ad_1]

Ακούστε το νέο τραγούδι του Διονύση Σχοινά.

Ο Διονύσης Σχοινάς είναι ο «Αρτίστας» που έρχεται με φόρα και μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία με το νέο τραγούδι του, που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο καταξιωμένος και αγαπητός καλλιτέχνης μας δίνει τον ρυθμό για ακόμα μία φορά, μέσα από ένα δυναμικό κι up-tempo κομμάτι, σε μουσική και στίχους των Stavento.

Δώσ’ μου κάτι που να αξίζει, που να μην θυμίζει τίποτα από παρελθόν, να μην μυρίζει… Έτσι και το κάνεις, θα ‘μαι ο αρτίστας και ψυχαγωγός μόνο της δικής σου πίστας…”, τραγουδά ο Διονύσης Σχοινάς.

Το «Αρτίστας» συνοδεύεται από ένα music video που διακατέχεται τη μοναδική θετική ενέργεια του Διονύση Σχοινά και ξεσηκώνει όπως και το ίδιο το τραγούδι.

Τη σκηνοθεσία του video clip υπέγραψε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Το «Αρτίστας» είναι το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι που παρουσιάζει ο Διονύσης Σχοινάς κατά τη διάρκειας της φετινής χρονιάς. Νωρίτερα φέτος, έκανε στη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή μία ξεχωριστή αφιέρωση για τα 25 χρόνια του γάμου τους, κυκλοφορώντας το  το «Δε Φτάνει Μια Ζωή» λίγες ημέρες πριν την επέτειό τους.

Παράλληλα, ο Διονύσης Σχοινάς συνεχίζει να μαγεύει τη νυχτερινή Αθήνα με τις εμφανίσεις του στο «Box Athens» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, που γίνονται sold out κάθε εβδομάδα.

[ad_2]

Source link