Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει ένα νέο τραγούδι από τη σειρά «Σασμός»

Written by on 5 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το τραγούδι επένδυσε μουσικά σκηνές από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Σασμός».

Ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει το «Κάθε Μέρα», σε μουσική του Νίκου Τερζή και σε στίχους του Γιάννη Κότσιρα, ένα νέο τραγούδι από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» του Alpha.

Το «Κάθε Μέρα» συνδυάζει τη χαρακτηριστική κι αγαπημένη χροιά του Δημήτρη Μπάση, με την εκπληκτική σύνθεση του Νίκου Τερζή και τους εξομολογητικούς στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

Το μελωδικό αποτέλεσμα που συναρπάζει από το πρώτο άκουσμα.

«Μα εσύ πονάς και δεν μιλάς κι όλο τους όρκους προσκυνάς κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω, να ζω μισός ή να πεθάνω… Μα εσύ πονάς, κάτω κοιτάς κι όλο για όρκους μου μιλάς, δεν ξέρω πια πώς να σε σώσω, θα σκοτωθώ ή θα σκοτώσω…», τραγουδά ο Δημήτρης Μπάσης.

Το «Κάθε Μέρα» επένδυσε μουσικά σκηνές από το νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» και μάγεψε αμέσως το κοινό, όπως συνέβη και με το ομότιτλο τραγούδι της νέας ερωτικής δραματικής σειράς του Alpha.

Το τραγούδι της σειράς «Σασμός», το οποίο ερμηνεύσει ο Γιάννης Κότσιρας, παραμένει εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές.

Κορμό της σειράς «Σασμός» οποίας αποτελεί το επιτυχημένο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη.

Το τραγούδι «Κάθε Μέρα» με την ερμηνεία του Δημήτρη Μπάση κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link